Design magazin
Design magazin
A Film Poszter

Mosaic Portrait

A Film Poszter A "Mozaik Portré" művészeti filmet koncepció poszterként adták ki. Elsősorban egy lány történetét meséli el, amelyet szexuálisan bántalmaztak. A fehérnek általában a halál metafora és a tisztaság szimbóluma van. Ez a poszter úgy dönt, hogy elrejti a "halál" üzenetét a lány csendes és gyengéd állapota mögött, hogy kiemelje a csend mögött meglévő erősebb érzelmeket. Ugyanakkor a tervező a képbe beillesztette a művészeti elemeket és a szuggesztív szimbólumokat, ezáltal kiterjesztve a film műveinek gondolkodását és feltárását.

A Kristályfényes Szobrászat

Grain and Fire Portal

A Kristályfényes Szobrászat Fából és kvarckristályból álló, ez az organikus könnyű szobrászat fenntartható forrású fát használ fel az érlelt teak fa tartalékkészletéből. A nap, a szél és az eső évtizedek óta a fát kézzel alakítják, csiszolják, égetik és elkészítik egy edénybe, amelyben LED-es világítást tartanak, és kvarckristályokat használnak természetes diffúzorként. Mindegyik szoborban 100% -ban természetes, változatlan kvarckristályokat használnak, amelyek körülbelül 280 millió évesek. Számos fa befejező technikát alkalmaznak, köztük a Shou Sugi Ban módszerét, a tűz megőrzésére és a kontrasztos szín használatára.

A Mobil Alkalmazás

DeafUP

A Mobil Alkalmazás A DeafUP kiemeli az oktatás és a szakmai tapasztalat fontosságát a siket közösség számára Kelet-Európában. Olyan környezetet teremtenek, ahol hallásszakértők és siket hallgatók találkozhatnak és együttműködhetnek. Az együttmûködés természetes módja annak, hogy felhatalmazza és motiválja a siket embereket aktívabbá válni, tehetségeik növelésére, új készségek elsajátítására és a változás megteremtésére.

A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.

A Sörcímke

Carnetel

A Sörcímke Szecessziós stílusú sörcímke. A sörcímke számos részletet tartalmaz a sörfőzési folyamatról. A formatervezés két különböző palackra is illeszkedik. Ez egyszerűen megtehető úgy, hogy a mintát 100 százalékos kijelzőre és 70 százalékra nyomtatja. A címke egy adatbázishoz kapcsolódik, amely biztosítja, hogy minden palack egyedi töltési számot kapjon.

A Márka Identitás

BlackDrop

A Márka Identitás Ez egy személyes márka stratégia és identitás projekt. A BlackDrop üzletlánc és márka, amely kávét árusít és terjeszt. A BlackDrop egy személyes projekt, amelyet eredetileg a személyes szabadúszó kreatív vállalkozás hangjának és kreatív irányának meghatározására fejlesztettek ki. Ezt a márka identitást azzal a céllal hozták létre, hogy Aleks megbízható márka-tanácsadóvá váljon az induló közösségben. A BlackDrop egy sima, kortárs, átlátható indítómárkát jelent, amelynek célja időtlen, felismerhető és az iparágban vezető márka.