Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Moon Curve

Gyűrű A természeti világ állandó mozgásban van, mivel egyensúlyt teremt a rend és a káosz között. Ugyanezen feszültségből jó design készül. Erőssége, szépsége és dinamizmusa a művész azon képességéből fakad, hogy nyitott maradjon ellentétek előtt az alkotás során. A kész darabszám a művészek számtalan választásának összege. Minden gondolat és érzés nem merev és hideg munkát eredményez, míg minden érzés és ellenőrzés hiánya olyan munkát eredményez, amely nem fejezi ki magát. A kettő összefonódása maga az élet táncának kifejeződése lesz.

Ruha

Nyx's Arc

Ruha Amikor a fény finoman átjut az ablakon, esztétikus megvilágítást és megvilágítást eredményez, hogy az emberek a szobába kerüljenek, amikor a titokzatos és csendes elme, mint a titokzatos és csendes Nyx, laminált szövetek és csavarja el a szépség ilyen értelmezését.

Nyaklánc

Extravaganza

Nyaklánc Elegáns hűtőszekrény, melyet rufák, ősi nyakdíszek inspiráltak, amelyeket a XVI és XVII. Század sok gyönyörű festményén láthatunk. A modern és modern dizájn jellemzi, egyszerűsítve a tipikus fodrok stílusát, igyekszik moderné és kortárssá tenni. A kifinomult hatás, amely eleganciát ad a viselőjének, a fekete vagy fehér szín használata sokféle kombinációt tesz lehetővé a modern és tiszta formatervezés mellett. Egy darab nyaklánc, rugalmas és könnyű. Nem drága anyag, de a divatos lenyűgöző formatervezés miatt ez a hűtőközeg nemcsak ékszer, hanem új test dísz.

Ékszerek-Fülbevalók

Eclipse Hoop Earrings

Ékszerek-Fülbevalók Van egy jelenség, amely folyamatosan letartóztatja viselkedésünket, megállítva minket a nyomvonalainkban. A napfogyatkozás asztrológiai jelensége az emberiség legkorábbi kora óta érdekli az embereket. Az ég hirtelen elsötétülése és a Napfolt folytán a félelem, a gyanú és a csodálatos árnyék hosszú árnyékát vetette a képzeletre. A napfogyatkozások lenyűgöző jellege tartós benyomást hagy ránk mindenkire. A 18K fehérarany gyémánt fogyatkozású karika fülbevalót a 2012-es napfogyatkozás ihlette. A tervezés megpróbálja megragadni a nap és a hold titokzatos természetét és szépségét.

A Luxuscipő

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

A Luxuscipő Gianluca Tamburini "Szandál / alakú ékszerek" sorozatát, az úgynevezett Conspiracy-t 2010-ben alapították. Az összeesküvés cipője könnyedén ötvözi a technológiát és az esztétikát. A sarok és a talp olyan anyagokból készül, mint könnyű aluminium és titán, amelyeket szobrászati formában öntöttek. A cipő sziluettjét ezután féldrágakövek és más pazar díszítések hangsúlyozzák. A csúcstechnológia és a legmodernebb anyagok modern szobrot alkotnak, szandál alakúak, ám ahol még mindig láthatóak a képzett olasz kézművesek érintése és tapasztalata.

Bross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bross A tárgy jellege és külső alakja lehetővé teszi a dísz új kialakításának megváltoztatását. Az élénk természetben az egyik időszak a másikra változik. A tavasz a tél következik, a reggel pedig este. A színek, valamint a légkör is megváltoznak. A képek helyettesítésének, váltakozásának ezt az elvét az „Asia Metamorphosis” díszítéséhez vezetik be, a gyűjteményben, ahol két különböző állapot, két korlátozás nélküli kép tükröződik egy objektumban. A szerkezet mozgatható elemei lehetővé teszik a dísz jellegének és megjelenésének megváltoztatását.