Design magazin
Design magazin
A Hajvasaló

Nano Airy

A Hajvasaló A Nano szellősítő vasaló kombinálja a nano-kerámia bevonó anyagokat az innovatív negatív vastechnológiával, amely a hajat finoman és karcsú módon egyenes alakba hozza. A kupak és a test tetején levő mágneses érzékelőnek köszönhetően az eszköz automatikusan kikapcsol, amikor a kupak bezáródik, és ezt biztonságosan hordozhatja. A kompakt testet az USB újratölthető vezeték nélküli kialakítással könnyű tárolni táskában és hordozni, segítve a nőket, hogy bármikor, bárhol megőrizzék az elegáns frizurát. A fehér-rózsaszín színösszeállítás nőies jelleget kölcsönöz az eszköznek.

Ebéd Doboz

The Portable

Ebéd Doboz Az vendéglátóipar virágzik, és az elvitel szükségessé vált a modern emberek számára. Ugyanakkor sok hulladék keletkezett. Az ételek tárolására használt étkezési dobozok nagy része újrahasznosítható, de az étkezés dobozok csomagolására használt műanyag zacskók valóban nem újrahasznosíthatók. A műanyag zacskók használatának csökkentése érdekében az étkezési doboz és a műanyag funkcióit kombinálják új ebéddobozok kialakításához. A báladoboz önmagának egy részét könnyen hordozható fogantyúvá változtatja, és több étkezési dobozt integrálhat, jelentősen csökkentve a műanyag zacskók felhasználását az étkezés dobozok csomagolására.

Borotva

Alpha Series

Borotva Az Alpha sorozat egy kompakt, félig profi borotva, amely képes kezelni az arcápolás alapvető feladatait. Szintén olyan termék, amely higiénikus megoldásokat kínál innovatív megközelítéssel és gyönyörű esztétikával. A projekt alapjait az egyszerűség, a minimalizmus és a funkcionalitás, valamint a könnyű felhasználói interakció kombinálja. Az örömteli felhasználói élmény a kulcsa. A tippeket könnyen le lehet venni a borotváról, és be lehet helyezni a tároló részbe. A dokkoló célja borotva feltöltése és az UV fénnyel támogatott tippek tisztítása a tároló részben.

A Többfunkciós Hordozható Eszköz

Along with

A Többfunkciós Hordozható Eszköz A projekt hordozható élményt nyújt a kültéri tömeg számára, amely főleg két részből áll: a test és a megváltoztatható modulok.A főtest tartalmaz töltési, fogkefe- és borotválkozási funkciókat.A szerelvények tartalmaznak fogkefét és borotvafejet.Eredeti a terméket ihlette az emberek, akik szeretnek utazni, és poggyászuk rendetlen vagy elveszett, így a hordozható, sokoldalú csomag a termék pozícionálására vált. Most sokan szeretnek utazni, így a hordozható termékek válnak a választásává. Ez a termék megfelel a piaci keresletnek.

Macska Ágy

Catzz

Macska Ágy A Catzz macskaágy tervezésénél az inspirációt a macskák és a tulajdonosok igényei egyaránt merítették, és egyesíteni kell a funkciót, az egyszerűséget és a szépséget. A macskák megfigyelése során egyedi geometriai jellemzőik inspirálták a tiszta és felismerhető formát. Néhány jellegzetes viselkedési mintázat (pl. Fül mozgása) beépült a macska felhasználói élményébe. Emellett a tulajdonosokat szem előtt tartva a cél egy olyan bútor elkészítése volt, amelyet testre szabhattak és büszkén mutathattak be. Sőt, fontos volt az egyszerű karbantartás biztosítása. Mindezt a karcsú, geometrikus kialakítás és a moduláris felépítés teszi lehetővé.

Luxusbútorok

Pet Home Collection

Luxusbútorok A Pet Home Collection egy kisállat bútor, amelyet négylábú barátok otthoni viselkedésének figyelmes megfigyelése után fejlesztettek ki. A dizájn fogalma az ergonómia és a szépség, ahol a jólét azt az egyensúlyt jelenti, amelyet az állat a saját terében, az otthoni környezetben talál meg, a design pedig a házi kedvencek társaságában való élés kultúráját jelenti. A gondos anyagválasztás kiemeli az egyes bútorok formáit és jellemzőit. Ezek a szépség és funkció autonómiájával rendelkező tárgyak kielégítik a háziállat ösztöneit és az otthoni környezet esztétikai igényeit.