Design magazin
Design magazin
Uv Sterilizáló

Sun Waves

Uv Sterilizáló A SunWaves egy sterilizáló, amely mindössze 8 másodperc alatt képes eltávolítani a baktériumokat, penészgombákat, baktériumokat és vírusokat. Úgy tervezték, hogy lebontsa a felületeken, például kávéscsészéken vagy csészealjakon lévő baktériumterhelést. A SunWaves-et a COVID-19 év nehéz helyzetére gondolva találták ki, hogy segítsenek Önnek olyan gesztusban élvezni, mint például a kávézóban való teázás biztonságos. Professzionális és otthoni környezetben egyaránt használható, mert egy egyszerű mozdulattal nagyon rövid idő alatt sterilizál UV-C fényen keresztül, amely hosszú élettartammal és minimális karbantartási igénysel rendelkezik, ezzel is segítve az eldobható anyagok csökkentését.

Díj

Nagrada

Díj Ez a kialakítás azért jött létre, hogy hozzájáruljon az élet normalizálásához az önelszigetelődés során, és külön díjat hozzon létre az online versenyek győztesei számára. A díj terve egy gyalog királynővé alakítását ábrázolja, a játékos sakkbeli fejlődésének elismeréseként. A díj két lapos figurából áll, a királynőből és a gyalogból, amelyek a keskeny réseknek köszönhetően helyezkednek el egymásba, amelyek egyetlen csészét alkotnak. A díjazás a rozsdamentes acélnak köszönhetően tartós, és kényelmesen elvihető postai úton a nyerteshez.

Ruhaakasztó

Linap

Ruhaakasztó Ez az elegáns ruhaakasztó megoldást nyújt a legnagyobb problémákra – a keskeny gallérral rendelkező ruhák behelyezésének nehézségére, a fehérnemű felakasztásának nehézségeire és a tartósságra. A tervezéshez az ihletet a gemkapocs adta, amely folyamatos és tartós, a végső formázást és anyagválasztást pedig ezekre a problémákra adott megoldásoknak köszönhették. Az eredmény egy nagyszerű termék, amely megkönnyíti a végfelhasználó mindennapi életét, és egyben egy butik üzlet szép kiegészítője is.

Mobiljátékokhoz Használható Képernyővédő Fólia

Game Shield

Mobiljátékokhoz Használható Képernyővédő Fólia A Monifilm Game Shield egy 9H edzett üveg képernyővédő fólia, amely az 5G mobileszközök ERA-hoz készült. Intenzív és hosszan tartó képernyő-nézésre van optimalizálva, mindössze 0,08 mikrométeres érdességű Ultra Screen Smoothness-val, hogy a felhasználó optimális sebességgel és pontossággal csúsztassa és érintse meg, így ideális mobiljátékokhoz és szórakoztatáshoz. Ezenkívül 92,5 százalékos áteresztőképességű képernyőtisztaságot biztosít a Zero Red Sparkling funkcióval és más szemvédő funkciókkal, mint például az Anti Blue Light és az Anti-Glare a hosszú távú kényelem érdekében. A Game Shield Apple iPhone és Android telefonokhoz is elkészíthető.

Futóérmek

Riga marathon 2020

Futóérmek A Rigai Nemzetközi Maratonpálya 30. jubileumi érmének szimbolikus formája van, amely összeköti a két hidat. A 3D-s ívelt felület által képviselt végtelenül folyamatos képet az érem futásteljesítményének megfelelően öt méretben tervezték, ilyen például a teljes maraton és a félmaraton. A felület matt bronz, az érem hátulján pedig a verseny neve és a futásteljesítmény van gravírozva. A szalag Riga város színeiből áll, árnyalatokkal és hagyományos lett mintákkal a kortárs mintákban.

A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.