Design magazin
Design magazin
A Fotóművészet

Forgotten Paris

A Fotóművészet Az Elfelejtett Párizs fekete-fehér fényképei a francia főváros régi alföldjeiről. Ez a terv olyan helyek repertoárja, amelyeket kevesen tudnak, mert jogellenesek és nehezen hozzáférhetők. Matthieu Bouvier tíz éve vizsgálja ezeket a veszélyes helyeket, hogy felfedezze ezt az elfelejtett múltat.

Csomagolt Koktélok

Boho Ras

Csomagolt Koktélok A Boho Ras a legfinomabb helyi indiai szeszes italokkal készített csomagolt koktélokat árusítja. A termék bohém hangulatot hordoz, amely megragadja a nem szokatlan művészi életmódot, és a termék látványossága absztrakt ábrázolja azt a zümmögést, amelyet a fogyasztó kap a koktél ivása után. Kiválóan sikerült elérnie azt a középpontot, ahol a globális és a helyi találkoznak, ahol összeolvadnak, hogy a termék Glocal-hangulatát képezzék. A Boho Ras tiszta szeszes italokat 200 ml-es palackokban, csomagolt koktélokat pedig 200 ml-es és 750 ml-es palackokban értékesít.

A Podcast

News app

A Podcast News egy interjú alkalmazás audio információk. Az iOS alma lapos kialakításának ihlette, illusztrációkkal illusztrálja az információs blokkokat. A háttér vizuálisan elektromos kék színű, mint feladat, hogy a blokkok kiemelkedjenek. Nagyon kevés grafikus elem van, a cél, hogy az alkalmazást könnyen kezelhetővé tegye, anélkül hogy elvonja a felhasználót és elveszíti.

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek

Darin

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek A Darin célja, hogy felszabadítsa a modern embereket a fáradtságtól mentes társadalomban a hagyományos tradicionális egészségügyi élelmiszerek iránti vonakodástól, egyszerű és grafikus egyértelműséggel szemléltetve a modern emberek érzékenységének átadását, ellentétben a hagyományos koreai egészségügyi élelmiszerboltok által használt, nem tervezett képekkel . Minden formatervezés a vérkeringés motívumaiból készül, amelyek célja a vitalitás és az egészség biztosítása a fáradt 20- és 30-as években.

A 3D Animáció

Alignment to Air

A 3D Animáció Ami a kreatív levél animációt illeti, Jin az A ábécével kezdte. És amikor a koncepció lépésre jutott, megpróbált erőteljesebb hangulatot látni a filozófia tükrében, amely meglehetősen aktív, de ugyanakkor szervező. Mindeközben az ütköző szavakkal állt elő, amelyek alaposan álltak az ötlete mellett, például valamilyen módon, például a levegőhöz való igazításhoz, ami a projekt címe. Ezt szem előtt tartva, az animáció pontosabban és finomabb pillanatokat mutat be az első szóval kapcsolatban. Másrészt ez meglehetősen rugalmas és laza hangulatot eredményez az utolsó levél megjelenítéséhez.

Webdesign És Az Ux

Si Me Quiero

Webdesign És Az Ux A Sí, Me Quiero webhely egy olyan hely, amely segít önmagában lenni. A projekt végrehajtásához interjúkat kellett készíteni, és fel kellett tárni a nőkkel kapcsolatos társadalmi és kulturális összefüggéseket; vetítését a társadalomban és önmagában. Megállapítottuk, hogy az internet kísérője lesz, és azzal a megközelítéssel fogják megvalósítani, hogy segítsenek szeretni magukat. A dizájnban az egyszerűség tükröződik semleges hangokkal, vörös kontrasztok felhasználásával, hogy felhívja a figyelmet az ügyfél által kiadott könyv márkájának bizonyos műveleteire és színeire. Az inspiráció a konstruktivizmus művészetéből származik.