Design magazin
Design magazin
A Konyakos Üveg

30s

A Konyakos Üveg A munkát konyak ivására tervezték. Üvegstúdióban szabadon fújják. Ez minden üvegdarabot egyedivé tesz. Az üveg könnyen megragadható, és minden szempontból érdekes. Az üveg alakja a különféle szögekből származó fényt tükrözi, ami további élvezetet biztosít az iváshoz. A csésze lelapított alakja miatt az üveget az asztalra teheti úgy, ahogy az egyik oldalán pihen. A mű neve és ötlete ünnepli a művész öregedését. A forma tükrözi az öregedés árnyalatait, és hivatkozik az érett konyak minőségének javításának hagyományára.

A Bőrápoló Csomag

Bionyalux

A Bőrápoló Csomag Az új bőrápoló termékekben a bőr helyreállításának koncepciója egybeesik a zsákmány újrahasznosításának, a környezetvédelemnek és az ökológiai koncepciónak a nulla terhelésével. A 30 napos bőrjavító kezelési eljárás 60 napos élelmezésbeli korlátozott eltarthatóságának termékjellemzői közül a 30 és 60 a termék vizuális felismerési szimbólumává válik, és a felhasználás három fázisa, az 1,2, 3 integrálva vannak a jövőképbe.

A Rizscsomagolás

Songhua River

A Rizscsomagolás A Songhua River Rice, a SOURCEAGE Food Group egyik csúcsminőségű rizs terméke. Mivel a hagyományos kínai fesztivál - a Tavaszi Fesztivál közeledik - szépen csomagolt rizstermék révén tervezik a Tavaszi Fesztivál ajándékai számára az ügyfeleknek, tehát az átfogó kialakításnak tükröznie kell a Tavaszi Fesztivál ünnepi hangulatát, kiemelve a hagyományos kínai kulturális elemeket. és kedvező jó értelmet.

A Szobrászat Telepítése

Superegg

A Szobrászat Telepítése A Superegg az egyszer használatos kávékapszulák gyors megszaporodását jelképezi, amely jelképezi az emberi kényelmet és annak környezetre gyakorolt hatását. A föld fölött lebegettnek tűnő, texturált geometriai alakja, ahogyan azt Gabriel Lame matematikus dokumentálta, véletlenszerűen eldobott, tökéletes vonalakba elrendezett kávé-kapszulával van ellátva. A zsigeri élmény minden szögből és távolságból vonzza a nézőt. Több mint 3000 kapszulát gyűjtöttek a közösségi médiában és a helyi közösségben tett cselekvési felhívás útján. A Superegg lehetővé teszi a néző számára, hogy megismerje a hulladékot, és ösztönözze az újrahasznosítási szokásokat.

Ínyenc Étel Ajándék Szett

Saintly Flavours

Ínyenc Étel Ajándék Szett A Saintly Flavours egy ínyenc étel-ajándék szett, amely a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit célozza meg. Az étkezés és az étkezés divatossá válásának tendenciáját követve, a projekt ihletet a katolicizmus Met Gala 2018-as témájának ösztönzése jelenti. Jeremy Bonggu Kang megpróbált egy olyan megjelenést létrehozni, amely megragadja a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit, az illusztrációk díszes és hagyományos rézkarc stílusával, hogy ábrázolja a művészet gazdag hagyományát és a magas színvonalú ételek készítését a katolikus kolostorokban.

A Nyilvános Művészeti Tér

Dachuan Lane Art Installation

A Nyilvános Művészeti Tér A Chengdu Dachuan sáv, a Jinjiang folyó nyugati partja egy történelmi utca, amely összeköti a Chengdu East Gate City falának romjait. A projekt során a történelem Dachuan Lane boltívét az eredeti utcán a régi módon újjáépítették, és ennek az utcának a történetét az utcai művészeti installáció mesélte. A művészeti installáció beavatkozása egyfajta média a történetek folytatására és továbbítására. Nemcsak reprodukálja a lebontott történelmi utcák és sávok nyomait, hanem bizonyos hőmérsékletet biztosít a városi emlékek számára az új utcák és sávok számára.