Design magazin
Design magazin
Az Organikus Olívaolaj

Epsilon

Az Organikus Olívaolaj Az Epsilon olívaolaj egy korlátozott kiadású termék, melyet ökológiai olajfaültetvényekből készítenek. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, hagyományos módszerekkel, és az olívaolajat szűrés nélkül palackozzák. Ezt a csomagot úgy terveztük meg, hogy biztosítsa, hogy az erősen tápláló termék érzékeny alkotóelemeit a fogyasztó bármilyen változás nélkül megkapja a malomból. A Quadrotta palackot egy borítással védett, bőrrel megkötött és kézzel készített fadobozba helyezzük, lezárva viasszal. A fogyasztók tehát tudják, hogy a termék közvetlenül a malomból érkezett, bármiféle beavatkozás nélkül.

Naptár

calendar 2013 “Safari”

Naptár A Safari egy papírállat-naptár. Egyszerűen nyomja ki az alkatrészeket, hajtsa össze és rögzítse a befejezéshez. Legyen 2011 a vadon élő találkozások éve! Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Bejárati Asztal

organica

A Bejárati Asztal Az ORGANICA a Fabrizio filozófiai ábrázolása minden olyan szerves rendszerről, amelyben minden rész össze van kötve, hogy létezzen. A tervezés az emberi test bonyolultságán és az emberi elképzelésen alapult. A néző vezet egy fenséges utazáshoz. Az utazás ajtaja két, tömegesnek tekinthető masszív fa forma, majd egy gerinchez hasonló alumínium tengely csatlakozókkal. A néző artériához hasonló csavart rudakat találhat, amelyeknek formája értelmezhető szervként, és a finálé gyönyörű sablonüveg, erős, de törékeny, akárcsak az emberi bőr.

Naptár

calendar 2013 “Farm”

Naptár A Farm egy apró papírállat-naptár. Teljesen összeszerelve elkészíti a kellemes miniatűr farmot, amely hat különböző állatból áll. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

Naptár

calendar 2013 “Rocking Chair”

Naptár A hintaszék egy szabadon álló asztali naptár, miniatűr szék formájában. Kövesse az útmutatót egy olyan hintaszék összeállításához, amely éppúgy, mint egy igazi. Jelenítse meg az aktuális hónapot a szék háttámláján, és a következő hónapot az ülésen. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.