Design magazin
Design magazin
A Telepítés

The Reflection Room

A Telepítés A vörös szín ihlette, amely a kínai kultúrában jó szerencsét szimbolizál. A Reflection Room olyan térbeli élmény, amelyet teljes egészében a vörös tükrök alkottak, hogy végtelen teret hozzanak létre. A tipográfia belül a közönségnek a kínai újév fő értékeivel való összeköttetésében játszik szerepet, és arra készteti az embereket, hogy gondolkodjanak az elmúlt évben és az azt követő évben.

Az Esemény Aktiválása

Home

Az Esemény Aktiválása Az otthon magában foglalja a személyes otthon nosztalgiáját, és a régi és az új kombinációja. Az 1960-as évjárat festményei takarják a hátsó falat, apró személyes emlékezeteik vannak szétszórva a kijelzőn. Ezek a dolgok együttesen összefonódnak egy húrmasszában, amely egy történetként alakul ki, és amíg a néző áll, addig üzenet jelenik meg.

A Művészeti Installáció

The Future Sees You

A Művészeti Installáció A jövő látja az optimizmus szépségét, amelyet a fiatal kreatív felnőtt ölel fel - a világ jövőbeli gondolkodói, újítói, tervezői és művészei. A dinamikus vizuális történet, amelyet 5 ablakon keresztül 30 ablakon vetítnek át, a szemek élénk színskálán világítanak, és néha úgy tűnik, hogy követik a tömeget, amikor magabiztosan néznek ki az éjszakára. Ezen szemükön keresztül látják a jövőt, a gondolkodót, az újítót, a tervezőt és a művészt: a holnap alkotóit, akik megváltoztatják a világot.

A Cigaretta Szűrő

X alarm

A Cigaretta Szűrő Az X riasztás riasztást jelent a dohányosok számára, hogy ráirányítsák őket arra, mit csinálnak magukkal, miközben csinálják. Ez a kialakítás a cigarettaszűrők új generációja. Ez a forma helyettesítheti a dohányzás elleni drága hirdetéseket, és nagyobb hatással van a dohányosok elméjére, mint bármely más negatív reklám. Ennek nagyon egyszerű felépítése van, a szűrőket láthatatlan tintával lepecsételték, amely a vázlat negatív területét lefedi és minden egyes puffaszel a vázlat világosabbá válik, tehát minden egyes puffasztással látni fogja, hogy szíve sötétebb lesz, és tudja, mi történik veled.

A Magnézium Csomagolás

Kailani

A Magnézium Csomagolás Az Arome Agency ügynöksége a Kailani csomagolás grafikai identitásával és művészi vonalával kapcsolatos munkái minimális és tiszta dizájnon alapulnak. Ez a minimalizmus összhangban áll azzal a termékkel, amelynek csak egy összetevője van, a magnézium. A kiválasztott tipográfia erős és tipizált. Ez jellemzi mind az ásványi magnézium erejét, mind a termék erősségét, amely helyreállítja a fogyasztók életképességét és energiáját.

Palack Bor

Gabriel Meffre

Palack Bor Az Aroma megteremti a grafikus identitást a gyűjtőtál, Gabriel Meffre számára, aki 80 éves születésnapját ünnepli. Dolgoztunk egy korabeli 30-as évek jellegzetes rajzain, amelyeket egy nő egy pohár borral ábrázolt. A használt színes táblákat dombornyomás és meleg fólia sajtolás hangsúlyozzák, hogy a kollekció gyűjtő oldalát hangsúlyozzák.