Design magazin
Design magazin
Naptár

Calendar 2014 “Safari”

Naptár A Safari egy papír kézműves állatnaptár. Távolítsa el és szerelje össze a 6 lapot, oldalain két havi naptárral. Hajtsa le a testet és az ízületrészeket a gyűrődések mentén, nézzen meg az ízületek jelein, és illessze őket az ábra szerint. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Az Üvegdekoráció

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Az Üvegdekoráció Az arany ragyogó „litván vodka arany. Fekete kiadás ”exkluzív megjelenését a litván népművészetből örökölte. A rombusz és a halszálkák, kis négyzetekből kombinálva, a litván népművészet nagyon általános mintái. Noha ezekre a nemzeti motívumokra való hivatkozás modernebb formákat öltött, a titokzatos múlt gondolatok átalakultak a modern művészetbe. Az uralkodó arany és fekete szín hangsúlyozza a kivételes vodka szűrési folyamatot szén és arany szűrőkön keresztül. Ez teszi a „litván vodkát aranyá”. Black Edition ”olyan finom és kristálytiszta.

Naptár

Calendar 2014 “Flowers”

Naptár Tervezze meg a szobát, hozza be az évszakokat - A Virágnaptárhoz váza tervez, amely 12 különböző virágot tartalmaz. Világosítsa életét minden hónapban szezonális virággal. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

A Címkék

Propeller

A Címkék A légcsavar a világ különböző részein található szeszes italok gyűjteménye, melyet a légi utazás témája és a pilóta-utazó mint márka karakter társít. Az egyes italok jellemzőit számos illusztráció, a repülési jelvényekre emlékeztető feliratok és koktélreceptekként szolgáló vázlatok fedik fel. A sokoldalú kialakítást különféle színes fólia tónusok, különböző lakkok, minták és dombornyomások egészítik ki.

Naptár

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Naptár A portál webhely promóciós naptára, a goo (http://www.goo.ne.jp) egy funkcionális naptár, amelyben minden hónap lapja zsebé alakul, amely lehetővé teszi névjegykártyáinak, jegyzeteinek és bevételeinek megőrzését és kezelését. . A téma a Red String, amely megmutatja a goo és a felhasználók közötti kapcsolatot. A zseb mindkét végét valójában piros öltések tartják, amelyek a formatervezés legfontosabb elemei. Kellemesen kifejező formájú naptár, éppen 2014-re.

A Címkék

Stumbras Vodka

A Címkék Ez a Stumbras klasszikus vodkagyűjtemény újjáéleszti a régi litván vodkakészítési hagyományokat. A formatervezés a régi, tradicionális terméket közeli és relevánsá teszi a mai fogyasztók számára. A zöld üveg, a litván vodkakészítés szempontjából fontos dátumok, a valóságon alapuló legendák és a kellemes, szemet gyönyörködtető részletek - a régi fényképeket emlékeztető göndör kivágású forma, az alján ferde rúd, amely kiegészíti a klasszikus szimmetrikus kompozíciót, valamint az egyes almárkák identitását ábrázoló betűtípusok és színek - mindegyik a hagyományos vodka kollekciót hagyománytalanul és érdekessé teszi.