Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

Tape Art

A Kiállítási Formatervezés 2019-ben a vonalak, a színes darabokat és a fluoreszcenciát ábrázoló vizuális parti Taipeit idézte elő. Ez volt a Tape That Art kiállítás, amelyet a FunDesign.tv és a Tape That Collective szervezett. Számos szokatlan ötletekkel és technikákkal rendelkező projektet mutattak be nyolc szalagművészeti installációban, és több mint 40 szalagfestményt mutattak ki, valamint videókat a művészek múltjáról. Ragyogó hangokat és fényt adtak hozzá, hogy az esemény magával ragadó művészeti környezet legyen, és az általuk alkalmazott anyagok szövetszalagok, légcsatornák, papír szalagok, csomagoló szalagok, műanyag szalagok és fóliák voltak.

Az Installációs Művészet

Inorganic Mineral

Az Installációs Művészet A természet iránti mély érzések és építészi tapasztalatok ihlette Lee Chi egyedi botanikus művészeti létesítmények létrehozására összpontosít. A művészet természetének átgondolása és a kreatív technikák kutatása révén Lee az élet eseményeit formalizált művé alakítja. Ennek a sorozatnak a témája az anyagok természetének és az anyagok rekonstruálásának módja az esztétikai rendszer és az új perspektíva alapján. Lee úgy véli továbbá, hogy a növények és más mesterséges anyagok újradefiniálása és rekonstrukciója a természeti táj érzelmi hatást gyakorolhat az emberekre.

A Vállalati Márkajelzés

Astra Make-up

A Vállalati Márkajelzés A márka ereje nem csak képességében és látásában rejlik, hanem a kommunikációban is. Könnyen használható katalógus, erős termékfotókkal; egy fogyasztóközpontú és vonzó webhely, amely online szolgáltatásokat nyújt és a márkatermékek áttekintését nyújtja. Fejlesztettünk egy vizuális nyelvet a márkaérzet ábrázolásában is, a fotózás divat stílusával és a közösségi médiában folytatott friss kommunikációval, párbeszédet alakítunk ki a vállalat és a fogyasztó között.

A Betűkészlet

Monk Font

A Betűkészlet A szerzetes az egyensúlyt keresi a humanista sans-szarifák nyitottsága és olvashatósága, valamint a négyzet-sans-serif szabályosabb formája között. Noha eredetileg latin betűtípussal tervezték, korán úgy döntöttek, hogy szélesebb párbeszédre van szükség az arab változat beillesztése érdekében. Mind a latin, mind az arab ugyanazt az indokot és a megosztott geometria elképzelését alakítja ki. A párhuzamos tervezési folyamat erőssége lehetővé teszi a két nyelv kiegyensúlyozott harmóniáját és kegyeit. Mind az arab, mind a latin zökkenőmentesen működnek együtt, közös számlálókkal, szárvastagsággal és ívelt formákkal.

Csomagolás

Winetime Seafood

Csomagolás A Winetime Seafood sorozat csomagolásának meg kell adnia a termék frissességét és megbízhatóságát, kedvezően kell különböztetnie a versenytársaktól, harmonikusnak és érthetőnek kell lennie. A használt színek (kék, fehér és narancs) kontrasztot teremtenek, hangsúlyozzák a fontos elemeket és tükrözik a márka pozicionálását. A kidolgozott egyetlen egyedi koncepció megkülönbözteti a sorozatot a többi gyártótól. A vizuális információ stratégiája lehetővé tette a sorozat termékskálájának azonosítását, az illusztrációk használata a képek helyett érdekessé tette csomagolást.

A Csomagolástervezés

Milk Baobab Baby Skin Care

A Csomagolástervezés A tej, a fő összetevő ihlette. A tejcsomag típusú egyedi tartályszerkezet tükrözi a termék tulajdonságait, és úgy tervezték, hogy ismerje meg még az első fogyasztóknak. Ezen felül a polietilénből (PE) és gumiból (EVA) készült anyagot, valamint a pasztell szín lágy tulajdonságait hangsúlyozzák, hogy ez egy gyengéd bőrű gyermekek számára enyhe termék. A kerek formát a sarokba helyezik az anya és a baba biztonsága érdekében.