Design magazin
Design magazin
A Juice Csomagolás

Pure

A Juice Csomagolás A Pure Juice koncepciójának alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. A csomag kifejezi a gyümölcskivonatok hatásait, a színes mintákat közvetlenül egy üvegpalackra nyomtatva, amely gyümölcs alakjára hasonlít. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termékek imázsát.

A Dohányzóasztal

Cube

A Dohányzóasztal A tervezést az Arany Ratio és a Mangiarotti geometriai szobrai ihlette. A forma interaktív, különféle kombinációkat kínál a felhasználó számára. A formatervezés négy különféle méretű dohányzóasztalból és egy kocka alakja körül sorakozó puffából áll, amely világító elem. A kialakítás elemei multifunkcionálisak, hogy megfeleljenek a felhasználó igényeinek. A terméket Corian anyagból és rétegelt lemezből gyártják.

A Művészeti Installáció

Pretty Little Things

A Művészeti Installáció A Pretty Little Things feltárja az orvosi kutatások világát és a mikroszkóp alatt látható bonyolult képeket, és ezeket az abszolút modern mintázatokké változtatja át, élénk fluro színpaletta robbantásával. Több mint 250 méter hosszú, több mint 40 egyedi műalkotással nagyszabású installáció, amely a kutatás szépségét mutatja be a nyilvánosság előtt.

A Telepítés

The Reflection Room

A Telepítés A vörös szín ihlette, amely a kínai kultúrában jó szerencsét szimbolizál. A Reflection Room olyan térbeli élmény, amelyet teljes egészében a vörös tükrök alkottak, hogy végtelen teret hozzanak létre. A tipográfia belül a közönségnek a kínai újév fő értékeivel való összeköttetésében játszik szerepet, és arra készteti az embereket, hogy gondolkodjanak az elmúlt évben és az azt követő évben.

Az Esemény Aktiválása

Home

Az Esemény Aktiválása Az otthon magában foglalja a személyes otthon nosztalgiáját, és a régi és az új kombinációja. Az 1960-as évjárat festményei takarják a hátsó falat, apró személyes emlékezeteik vannak szétszórva a kijelzőn. Ezek a dolgok együttesen összefonódnak egy húrmasszában, amely egy történetként alakul ki, és amíg a néző áll, addig üzenet jelenik meg.

A Művészeti Installáció

The Future Sees You

A Művészeti Installáció A jövő látja az optimizmus szépségét, amelyet a fiatal kreatív felnőtt ölel fel - a világ jövőbeli gondolkodói, újítói, tervezői és művészei. A dinamikus vizuális történet, amelyet 5 ablakon keresztül 30 ablakon vetítnek át, a szemek élénk színskálán világítanak, és néha úgy tűnik, hogy követik a tömeget, amikor magabiztosan néznek ki az éjszakára. Ezen szemükön keresztül látják a jövőt, a gondolkodót, az újítót, a tervezőt és a művészt: a holnap alkotóit, akik megváltoztatják a világot.