Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Ad Jinli

Értékesítési Központ Ez a projekt felújította a városi telek régi épületeit, és új funkcionális küldetést ruház az épületekre, hogy megfeleljenek az új funkcionális követelményeknek. A tervezők arra törekszik, hogy az emberek elfogadják a modern stílust a négyszintű városban, az épület homlokzati átalakításától a belsőépítészetig, hogy biztosítsák a projekt megvalósításának integritását.

A Hordozható Hangszóró

Seda

A Hordozható Hangszóró A Seda egy intelligencia alapú funkcionális eszköz. A középen található tolltartó helyszervezõ. A digitális funkciók, például az USB-port és a Bluetooth-kapcsolat, lehetővé teszik, hogy hordozható lejátszóként és hangszóróként otthoni területeken alkalmazkodjanak. A külső testbe beágyazott fényszóró asztali fényként működik. A luxus vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben. Ezenkívül a Seda jobb alapvető tulajdonságai a hely jobb felhasználása.

Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.

Kávéscsésze És Csészealj

WithDelight

Kávéscsésze És Csészealj A falatos falatos édességételek kiszolgálása sok különböző kultúra részét képezi, mivel szokás egy csésze kávét szolgálni török örömmel Törökországban, biscotti-t Olaszországban, churros-t Spanyolországban és dátumokat Arábiában. A hagyományos csészealjak esetében ezek a kezek azonban csúsznak a forró kávéscsésze felé, és megtapadnak vagy megnedvesednek a kávéfoltokból. Ennek elkerülése érdekében a kávéscsészében van egy csészealj, amelynek külön nyílásai vannak, és amelyek a kávé kezét a helyén tartják. Mivel a kávé az egyik alapvető fontosságú forró ital, a kávéfogyasztás minőségének javítása fontos a mindennapi élet szempontjából.

A Márkajelzés És A Csomagolás

Leman Jewelry

A Márkajelzés És A Csomagolás A Leman Jewelry új identitásának vizuális megoldása egy teljesen új rendszer volt, amely a luxus, a kifinomult, de mégis kifinomult és minimális érzetet keltette. Az új embléma, amelyet a Leman munkafolyamata inspirált, a haute couture formatervezési szolgáltatást, azáltal, hogy minden csillag- vagy szikra-szimbólumot körülvevő gyémánt alakzatot elkészített, kifinomult szimbólumot készített, és visszatükrözi a gyémánt ragyogó hatását. A nyomon követés után az összes kiegészítő anyagot kiváló minőségű részletekkel állították elő, hogy kiemeljék és gazdagítsák az új márka vizuális elemeinek luxusát.