Design magazin
Design magazin
Belsőépítészet

Corner Paradise

Belsőépítészet Mivel a telek egy saroktelken található a nagy forgalmú városban, hogyan találhatja meg a nyugalmat a zajos környéken, miközben megőrzi az emeleti előnyöket, a térbeli praktikumot és az építészeti esztétikát? Ez a kérdés kezdetben meglehetősen nehézzé tette a tervezést. A tervező merész javaslatot tett egy belső táj kialakítására, hogy nagymértékben növelje a lakhatási magánéletet a jó világítás, szellőzés és a mezőmélység fenntartása mellett. Vagyis építsenek egy háromemeletes köbös épületet, és helyezzék át az elő- és hátsó udvart az átriumba. , zöld és vízi táj kialakításához.

Lakóház

Oberbayern

Lakóház A tervező úgy véli, hogy a tér mélysége és jelentősége az egymással összefüggő és egymásra utalt ember, tér és környezet egységéből fakadó fenntarthatóságban él; így a hatalmas eredeti anyagokkal és újrahasznosított hulladékkal a koncepció a tervezőstúdióban valósul meg, amely otthon és iroda kombinációja, a környezettel együtt élő tervezési stílus érdekében.

Konceptuális Kiállítás

Muse

Konceptuális Kiállítás A Muse egy kísérleti tervezési projekt, amely az ember zenei érzékelését tanulmányozza három installációs élményen keresztül, amelyek különböző módokat kínálnak a zene megtapasztalására. Az első tisztán szenzációs, termoaktív anyagok felhasználásával, a második pedig a zenei térbeliség dekódolt érzékelését mutatja be. Az utolsó a kottaírás és a vizuális formák közötti fordítás. Az embereket arra ösztönzik, hogy interakcióba lépjenek az installációkkal, és saját felfogásukkal fedezzék fel a zenét vizuálisan. A fő üzenet az, hogy a tervezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az észlelés hogyan hat rájuk a gyakorlatban.

Márkaidentitás

Math Alive

Márkaidentitás A dinamikus grafikai motívumok gazdagítják a matematika tanulási hatását a kevert tanulási környezetben. A matematikából származó parabolikus grafikonok ihlették a logó tervezését. Az A és V betű egy folytonos vonallal kapcsolódik össze, bemutatva a pedagógus és a tanuló közötti interakciót. Azt az üzenetet közvetíti, hogy a Math Alive arra irányítja a felhasználókat, hogy váljanak fenegyerekké a matematikában. A kulcsfontosságú látványelemek az absztrakt matematikai fogalmak háromdimenziós grafikává alakítását mutatják be. A kihívás az volt, hogy egyensúlyba hozzuk a célközönség szórakoztató és vonzó környezetét az oktatási technológiai márka professzionalizmusával.

Ékszerkollekció

Biroi

Ékszerkollekció A Biroi egy 3D nyomtatott ékszersorozat, amelyet a legendás égbolt főnix ihletett, aki a lángokba veti magát és saját hamvaiból születik újjá. A szerkezetet alkotó dinamikus vonalak és a felületen elterjedt Voronoi-minta az égő lángokból feléledő és az égbe szálló főnixet szimbolizálja. A minta megváltoztatja a méretét, hogy átfolyjon a felületen, dinamizmust adva a szerkezetnek. Az önmagában szoborszerű megjelenést mutató dizájn bátorságot ad viselőjének, hogy egy lépést tegyen előre, kiemelve egyediségét.

Művészet

Supplement of Original

Művészet A folyókövek fehér erei véletlenszerű mintázatokhoz vezetnek a felületeken. Az egyes folyókövek kiválasztása és elrendezése ezeket a mintákat szimbólumokká alakítja, latin betűk formájában. Így jönnek létre szavak és mondatok, amikor a kövek megfelelő helyzetben vannak egymás mellett. Megjelenik a nyelv és a kommunikáció, és ezek jelei kiegészítik a már meglévőket.