Design magazin
Design magazin
A Kiállítási És Tárgyalási Hely

All Love in Town Sales Center

A Kiállítási És Tárgyalási Hely A kereskedelmi célú üzlethelyiség ugyanakkor üzleti orientált tevékenységi terület lehet, amely tele van művészettel és esztétikával, akárcsak a színház és a múzeum. A tervezők sokasága soha nem gondolta volna, hogy az emberek és a környezet intenzív kombinációja olyan nélkülözhetetlenné válik, mint amit valaha számítottunk. Olyan belső teret hoztunk létre, amely az emberekkel akkordra húzott akkordra, oly módon, hogy az olcsóbb anyagokat - izzólámpákat, ping-pongot és karácsonyi dekorációs golyókat - lehetőleg legjobban kihasználva. hónapokban az egész iparágban, a jellegzetes formatervezés miatt.

Mozi

Wuhan Pixel Box Cinema

Mozi A „Pixel” a képek alapvető eleme, a tervező a mozgás és a pixel kapcsolatát vizsgálja, hogy ennek a formatervezésnek a témája legyen. A „Pixel” -et a mozi különféle területein alkalmazzák. A box box nagytermében egy hatalmas ívelt boríték található, amelyet több mint 6000 darab rozsdamentes acél panelek alkotnak. A funkciós kijelzőfalat hatalmas mennyiségű, a falból kiálló négyzet alakú csík díszíti, amely a mozi elbűvölő nevét viseli. Ezen a moziban mindenki élvezheti a digitális világ nagyszerű légkörét, amelyet az összes „Pixel” elem kohéziója generál.

Az Iroda

White Paper

Az Iroda A vászonszerű belső teret teremt a tervezők kreatív hozzájárulásához, és lehetőséget teremt a tervezési folyamat számtalan kiállításához. A projektek előrehaladtával a falakat és a táblákat kutatásokkal, vázlatokkal és prezentációkkal borítják, rögzítve minden terv alakulását, és a tervező naplójává válva. A fehér padlók és a sárgaréz ajtók, amelyeket egyedileg és merészen alkalmaznak a robusztus napi használatra, a lábnyomokat és az ujjlenyomatokat gyűjtik az alkalmazottak és az ügyfelek részéről, szemtanúja a vállalat növekedésének.

Kávézó

Aix Arome Cafe

Kávézó A kávézóban a látogatók érezik az óceánokkal való együttélést. A tér közepén elhelyezett hatalmas tojás alakú szerkezet egyszerre működik pénztárként és kávéként. A kabin ikonikus megjelenését a sötét és tompa kinézetű kávébab ihlette. A „nagybab” mindkét oldalának elején két nagy nyílás szolgálja a szellőzést és a természetes fényt. A kávézóban hosszú asztal volt, mint egy csomó polip és buborék. A látszólag véletlenszerűen lógó csillárok a halaknak a vízfelszínre néző képeire hasonlítanak, a fényes hullámok elnyeli a hangulatos napfényt a széles fehér égbolton.

A Kiállítási Kiállítás

Boom

A Kiállítási Kiállítás Ez egy divatmárka márka kiállításának kiállítási terve Kínában. Ennek a kiállításnak a témája rávilágít a fiatalok arra, hogy stilizálják saját imázsukat, és szimbolizálja azt a robbanásveszélyes zajt, amelyet ez a kiállítás nyilvánosságra hozott. A cikk-cakk formát használták a legfontosabb vizuális elemként, de eltérő konfigurációval, amikor a különböző városok standjainál alkalmazták. A kiállítási kabinok felépítése mind a „gyárilag elkészített”, mind a helyszínre telepített „alkatrész-készlet” volt. Néhány alkatrészt újra felhasználhatunk vagy újrakonfigurálhatunk, hogy új standot készítsünk a kiállítás következő megállására.

Értékesítési Iroda

Chongqing Mountain and City Sales Office

Értékesítési Iroda A „Mountain” az értékesítési iroda fő témája, amelyet Chongqing földrajzi háttere ihlette. A szürke márványok mintája a padlón háromszög alakú; és sok furcsa és éles szög és sarok található a látványfalakon és a szabálytalan alakú vételi pultokon, hogy bemutassák a „hegy” fogalmát. Ezenkívül a padlókat összekötő lépcső úgy van kialakítva, hogy átjárja a barlangot. Eközben a LED-es lámpákat a mennyezetről lógják, utánozva a völgyben eső jelenetet és természetes érzetet nyújtva, hogy tompítsák az egész benyomást.