Design magazin
Design magazin
Az Ideiglenes Információs Központ

Temporary Information Pavilion

Az Ideiglenes Információs Központ A projekt egy vegyes felhasználású ideiglenes pavilon a londoni Trafalgarban, különféle rendezvények és rendezvények számára. A javasolt szerkezet hangsúlyozza a „ideiglenesség” fogalmát azáltal, hogy elsődleges építőanyagként újrahasznosító szállítótartályokat használ. Fémes jellegének célja ellentétes kapcsolat kialakítása a meglévő épülettel, amely megerősíti a koncepció átmeneti jellegét. Ezenkívül az épület formális kifejeződése is meg van rendezve és véletlenszerűen elrendezve, és létrehozva egy ideiglenes mérföldkövet a helyszínen, hogy az épület rövid élettartama alatt vizuális interakciót vonzzon.

Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt

World Kids Books

Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt A RED BOX ID egy helyi vállalat ihlette egy fenntartható, teljesen működőképes könyvesbolt létrehozására egy kis lábnyomon, és egy „nyitott könyv” fogalmát használta egy vadonatúj kiskereskedelmi élmény megtervezéséhez, amely támogatja a helyi közösséget. A kanadai Vancouverben található World World Books az első bemutatóterem, a második a kiskereskedelmi könyvesbolt, a harmadik pedig az online áruház. A merész kontraszt, a szimmetria, a ritmus és a színpopuláció vonzza az embereket, és dinamikus és szórakoztató teret teremt. Ez egy kiváló példa arra, hogy az üzleti ötlet hogyan javítható a belsőépítéssel.

A Városmegújítás

Tahrir Square

A Városmegújítás A Tahrir tér az egyiptomi politikai történelem gerincét képezi, ezért a városi tervezés újjáélesztése politikai, környezeti és társadalmi vágy. A fő terv magában foglalja egyes utcák bezárását és egyesítését a meglévő térbe a forgalom zavarása nélkül. Ezután három projektet készítettek rekreációs és kereskedelmi funkciók befogadására, valamint egy emlékművet, amely Egyiptom modern politikai története jelképezi. A terv figyelembe vett elegendő helyet a sétálásra és az ülőhelyekre, valamint a magas zöldterület arányt, hogy a város színét bevezessék.

A Nyilvános Tér

Brieven Piazza

A Nyilvános Tér A formatervezés inspirációja a mondri absztrakció és szimbolizmus egyszerűségének és áttekinthetőségének vonzódása, egy apró karakterrel és hitelességgel jellemezve, amelyet a történelmi Square Kufic kalligráfia jelöl. Ez a felépítés a stílusok koherens összeolvadásának megnyilvánulása, és támogatja azt az üzenetet, hogy szabad szemmel történő megfigyelés szempontjából lehetőség van a látszólag egymásnak ellentmondó stílusok keverésére, míg a mögöttük álló filozófiába mélyrehatóan hasonlóságok mutatkoznak, amelyek következetes művet eredményeznek, amely a nyilvánvaló megértésen túl vonzó.

Az Ingatlanügynökség

The Float

Az Ingatlanügynökség Ebben a projektben építészetet, belső tereket és tájképeket tervezünk. Az eset egy „Ingatlanközvetítő Ügynökség”, az új állam neve [Sky villa], tehát a koncepciót úgy kell elképzelni, hogy az eset neve kiindulási pont. És a projekt Xiamen belvárosában található, a bázis körül kedvezőtlen feltételek, vannak régi apartmanok és építkezés, szemben egy iskola, nincs táj körülvéve. Végül, a [Float] koncepciójával húzza az értékesítési központot 2F magasságra, és hozzon létre saját tájat, egy halom szintű medencét, így az értékesítési központ szereti a vízben lebegni, és a látogatók nagy területeken haladnak át. tó, és az értékesítési iroda földszintjén, sétáljon a hátsó lépcsőhöz és menjen fel az értékesítési csarnokba. Az acélszerkezetű konstrukció, az épülettervezés és a belsőépítészet a technika integrációját és egységét keresi.

Ház

Geometry Space

Ház Ez a projekt egy villaprojekt, amely a [SAC Beigan Hill Nemzetközi Művészeti Központ] területén található, Sanghaj külvárosában. Van egy művészeti központ a közösségben, amely számos kulturális tevékenységet biztosít, villa lehet iroda vagy stúdió vagy otthon, a közösségi menedzsmentközpontnak nagy tósebészeti felülete van , ez a modell közvetlenül a tó mentén található. Az épület különlegessége az oszlopok nélküli belső tér, amely a legnagyobb változékonyságot és kreativitást adja a belső tér kialakításához, de a tér szabadsága és változékonysága, a belső szerkezet, a tervezési technika változatosabb, a tágítható geometria miatt belső teret teremt, összhangban a [Művészeti Központ] kreatív ötleteivel. Az osztott szintű szerkezet és a fő lépcső a belső tér közepén helyezkedik el, míg a bal és a jobb oldal osztott szintű lépcsőházak, tehát összesen öt különféle beltéri lépcsőház kapcsolódik a helyhez.