Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

1x3

A Dohányzóasztal Az 1x3 összekapcsolódó burr rejtvényeket ihlette. Ez egyaránt - bútordarab és egy agyi tudósító. Minden alkatrész rögzítő elemek nélkül marad együtt. Az összekapcsolódás elve csak a csúszó mozgásokat foglalja magában, amelyek nagyon gyors összeszerelési folyamatot eredményeznek, és 1x3-at tesznek lehetővé a hely gyakori cseréjéhez. A nehézségi szint nem az ügyességtől, hanem elsősorban a térbeli látástól függ. Útmutatásokat nyújtunk arra az esetre, ha a felhasználónak segítségre van szüksége. A név - 1x3 egy matematikai kifejezés, amely képviseli a faszerkezet logikáját - egy elemtípus, három darabja.

Projekt neve : 1x3, A tervezők neve : Petar Zaharinov, Ügyfél neve : PRAKTRIK.

1x3 A Dohányzóasztal

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.