Design magazin
Design magazin
A Habzóbor Címkéje És Csomagolása

Il Mosnel QdE 2012

A Habzóbor Címkéje És Csomagolása Ahogy a Iseo-tó fröccsen a Franciacorta partján, úgy a pezsgő is nedvesíti egy pohár oldalát. A koncepció a tó alakjának grafikus átalakítása, és kifejezi a kristálypoharakba öntött tartalék palack minden erejét. Az elegáns és élénk címke, kiegyensúlyozott grafikával és színével, merész megoldás, átlátszó polipropilén és teljesen forró fólia aranynyomással, hogy új érzéseket nyújtson. A bor kiömlését aláhúzzuk a dobozon, ahol a grafika a csomagolás körül van csomagolva: egyszerű és hatásos, két „slive et tiroir” elemből áll.

Projekt neve : Il Mosnel QdE 2012, A tervezők neve : Laura Ferrario, Ügyfél neve : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 A Habzóbor Címkéje És Csomagolása

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.