Design magazin
Design magazin
A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.

A Japán Étterem

Moritomi

A Japán Étterem A japán ételeket kínáló Moritomi étterem áthelyezése a világörökség mellett, a Himeji kastély feltárja a lényegesség, a forma és a hagyományos építészetbeli értelmezés kapcsolatát. Az új tér megkísérli reprodukálni a várkő-erődítmény mintázatát különféle anyagokból, ideértve a durva és csiszolt köveket, a fekete oxiddal bevont acélt és a tatami szőnyegeket. A kis gyantával bevont kavicsokból készült padló a kastély várát ábrázolja. Két szín, fehér és fekete, mint a víz kifelé áramlik, és áthaladva a fa rácsokkal díszített bejárati ajtón keresztül a fogadóterembe.

A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.

A Fenntarthatóság Bőröndje

Rhita

A Fenntarthatóság Bőröndje Összeszerelés és szétszerelés a fenntarthatóság érdekében. A tervezett innovatív csuklós szerkezettel az alkatrészek 70% -a csökkent, nincs ragasztó vagy szegecs a rögzítéshez, nincs belső varrás varrva, ami megkönnyíti a javítást, és a teher mennyiségének 33% -át lecsökkentette, végül kiterjesztette a bőröndöt életciklus. Minden alkatrészt meg lehet vásárolni külön-külön, saját bőrönd testreszabásához vagy alkatrészek cseréjéhez; nincs szükség bőrönd visszaváltására a javítóközpontba, időt takarít meg és csökkenti a szállítás szénlábnyomát.

Kültéri Fém Szék

Tomeo

Kültéri Fém Szék A 60-as években a látnoki tervezők kidolgozták az első műanyag bútorokat. A tervezők tehetsége az anyag sokoldalúságával párosulva vezette nélkülözhetetlenségét. Mind a tervezők, mind a fogyasztók rabja lett ennek. Ma ismerjük annak környezeti veszélyeit. Az étterem terasza továbbra is tele van műanyag székekkel. Ennek oka az, hogy a piac kevés alternatívát kínál. A formavilág ritkán lakik az acélbútorok gyártói között, sőt néha újra közzéteszik a 19. század végi mintákat… Itt jön létre Tomeo: egy modern, könnyű és egymásra rakható acélszék.