Design magazin
Design magazin
Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.

Presales Iroda

Ice Cave

Presales Iroda Az Ice Cave egy bemutatóterem azoknak az ügyfeleknek, akiknek egyedi minőségű térre volt szükségük. Eközben képes bemutatni a Tehran Eye Project különféle tulajdonságait. A projekt funkciójának megfelelően vonzó, de semleges légkör a tárgyak, események igény szerinti bemutatására. A minimális felületi logika alkalmazása volt a tervezési ötlet. Az integrált hálós felület az egész térben szétterül. A különböző felhasználásokhoz szükséges tér a felületre felfelé és lefelé ható idegen erők hatására alakul ki. A gyártáshoz ezt a felületet 329 panelre osztották.

Kiskereskedelmi Üzlet

Atelier Intimo Flagship

Kiskereskedelmi Üzlet 2020-ban példátlan vírus sújtotta világunkat. Az O and O Studio által tervezett Atelier Intimo első zászlóshajót a felperzselt Föld újjászületése koncepciója ihlette, amely a természet gyógyító erejének integrálását jelenti, amely új reményt ad az emberiségnek. Miközben egy drámai teret alakítanak ki, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy pillanatokat töltsenek el képzelődéssel és fantáziálással ilyen időben és térben, egy sor művészeti installációt is létrehoznak, hogy teljes mértékben demonstrálják a márka valódi jellemzőit. A zászlóshajó nem egy szokványos üzlethelyiség, hanem az Atelier Intimo fellépő színpada.

Tornacipős Doboz

BSTN Raffle

Tornacipős Doboz A feladat egy Nike cipő akciófigurájának megtervezése és elkészítése volt. Mivel ez a cipő a fehér kígyóbőr dizájnt élénkzöld elemekkel ötvözi, egyértelmű volt, hogy az akciófigura egy torzszülött lesz. A tervezők nagyon rövid idő alatt felvázolták és optimalizálták a figurát a jól ismert akcióhősök stílusában akciófigurává. Aztán megterveztek egy kis képregényt történettel, és elkészítették ezt a figurát 3D nyomtatásban, kiváló minőségű csomagolással.

Kampány- És Értékesítéstámogatás

Target

Kampány- És Értékesítéstámogatás 2020-ban a Brainartist multimédiás kampányt indít Steitz Secura ügyfelének, hogy új ügyfeleket szerezzen: erősen egyénre szabott üzenettel, célzott plakátkampányként a lehető legközelebb a potenciális vásárlók kapujához, valamint személyre szabott postai küldeményt a hozzá illő cipővel. aktuális gyűjtemény. A címzett akkor kapja meg a megfelelő partnert, amikor időpontot egyeztet az értékesítőkkel. A kampány célja az volt, hogy Steitz Securát és a hozzá illő társaságot tökéletes párosként állítsák színpadra. A Brainartist kidolgozta a teljes nagyon sikeres kampányt.

Segédmotoros Kerékpár

Cerberus

Segédmotoros Kerékpár Jelentős előrelépések kívánatosak a jövőbeli járművek motortervezése terén. Ennek ellenére két probléma továbbra is fennáll: a hatékony égés és a felhasználóbarátság. Ez magában foglalja a vibrációt, a jármű kezelhetőségét, az üzemanyag rendelkezésre állását, a dugattyúk átlagos fordulatszámát, a tartósságot, a motor kenését, a főtengely nyomatékát, valamint a rendszer egyszerűségét és megbízhatóságát. Ez a leírás egy innovatív 4 ütemű motort ír le, amely egyszerre biztosít megbízhatóságot, hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást egyetlen kivitelben.