Design magazin
Design magazin
A Házi Tésztagép

Hidro Mamma Mia

A Házi Tésztagép A Hidro Mama Mia társadalmi-kulturális mentőprogram az olasz gasztronómia révén. Rendkívül könnyen használható, könnyű és kompakt, könnyen tárolható és szállítható. Ez lehetővé teszi a biztonságos, magas termelékenységet, kellemes főzési élményt biztosítva a családnak a mindennapi életben és a barátok kölcsönhatásában. A motor teljesen integrálva van a sebességváltókészletbe, erőt, robusztust és biztonságos felhasználást kínálva, könnyű tisztítást és támogatást nyújtva. Vágja a különböző vastagságú tésztákat, és különféle ételeket készíthet: tésztát, tésztát, lasagnát, kenyeret, cukrászsüteményt, pizzát és így tovább.

Hiperkocsi

Brescia Hommage

Hiperkocsi A digitális technológia csúcstechnológiájának, az érintőképernyő síkjának és az ésszerű, egy térfogatú járműveknek idején a Brescia Hommage projekt egy régi iskola kétüléses hiperkocsi tervezési tanulmánya, amelyet ünnepségként láttak el egy korszakban, ahol az elegáns egyszerűség, a nagy tapintású anyagszerűség, a nyers erő, a tiszta szépség és az ember és a gép közötti közvetlen kapcsolat volt a játék szabálya. Abban az időben, amikor a bátor és ötletes emberek, mint például Ettore Bugatti, olyan mobil eszközöket készítettek, amelyek lenyűgözték a világot.

Az Uszodák

Termalija Family Wellness

Az Uszodák A Termalija Family Wellness az Enota által az elmúlt tizenöt évben a Terme Olimia-ban épített projektsorozat legújabb eleme, és befejezi a gyógyfürdő komplexum teljes átalakítását. Távolról nézve a tetraéderes kötetek új csoportosított szerkezete alakja, színe és mérete megfelel a környező vidéki épületek klaszterének, amely vizuálisan kiterjed a komplexum szívébe. Az új tető nagy nyári árnyékként működik, és nem bántalmazza az értékes külső terek egyikét sem.

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Toromac

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép A Toromac készüléket kifejezetten annak erőteljes megjelenésével fejlesztették ki, hogy új módon fogyaszthassa frissen facsart narancslevet. A maximális gyümölcskivonáshoz készült éttermek, kávézók és szupermarketek számára. Prémium kialakítása lehetővé teszi az barátságos élményt az íz, az egészség és a higiénia terén. Olyan innovatív rendszerrel rendelkezik, amely függőlegesen vágja a gyümölcsöt, és forgó nyomással megnyomja a feleket. Ez azt jelenti, hogy a maximális teljesítmény úgy érhető el, hogy a házat meg nem nyomja vagy megérinti.

A Sörcímke

Carnetel

A Sörcímke Szecessziós stílusú sörcímke. A sörcímke számos részletet tartalmaz a sörfőzési folyamatról. A formatervezés két különböző palackra is illeszkedik. Ez egyszerűen megtehető úgy, hogy a mintát 100 százalékos kijelzőre és 70 százalékra nyomtatja. A címke egy adatbázishoz kapcsolódik, amely biztosítja, hogy minden palack egyedi töltési számot kapjon.

A Márka Identitás

BlackDrop

A Márka Identitás Ez egy személyes márka stratégia és identitás projekt. A BlackDrop üzletlánc és márka, amely kávét árusít és terjeszt. A BlackDrop egy személyes projekt, amelyet eredetileg a személyes szabadúszó kreatív vállalkozás hangjának és kreatív irányának meghatározására fejlesztettek ki. Ezt a márka identitást azzal a céllal hozták létre, hogy Aleks megbízható márka-tanácsadóvá váljon az induló közösségben. A BlackDrop egy sima, kortárs, átlátható indítómárkát jelent, amelynek célja időtlen, felismerhető és az iparágban vezető márka.