Design magazin
Design magazin
Váza

Canyon

Váza A kézzel készített virágváza 400 darab különböző vastagságú, precíziós lézeres fémlemezből készült, rétegenként egymásra rakva, darabonként hegesztett, művészi virágvázaszobrot demonstrálva, a kanyon részletes mintájában. Az egymásra rakott fémrétegek a kanyon metszetének textúráját mutatják, növelve a különböző környezeti feltételek melletti forgatókönyveket, szabálytalanul változó természetes textúra hatásokat hozva létre.

Szék

Stool Glavy Roda

Szék A Glavy Roda szék a családfőben rejlő tulajdonságokat testesíti meg: tisztesség, szervezettség és önfegyelem. A derékszög, a kör és a téglalap formák díszítő elemekkel kombinálva támogatják a múlt és a jelen kapcsolatát, így a szék időtlen tárggyá válik. A szék fából készült, környezetbarát bevonattal, és tetszőleges színre festhető. A Glavy Roda szék természetesen illeszkedik egy iroda, szálloda vagy magánlakás bármely belső terébe.

Díj

Nagrada

Díj Ez a kialakítás azért jött létre, hogy hozzájáruljon az élet normalizálásához az önelszigetelődés során, és külön díjat hozzon létre az online versenyek győztesei számára. A díj terve egy gyalog királynővé alakítását ábrázolja, a játékos sakkbeli fejlődésének elismeréseként. A díj két lapos figurából áll, a királynőből és a gyalogból, amelyek a keskeny réseknek köszönhetően helyezkednek el egymásba, amelyek egyetlen csészét alkotnak. A díjazás a rozsdamentes acélnak köszönhetően tartós, és kényelmesen elvihető postai úton a nyerteshez.

Gyár

Shamim Polymer

Gyár Az üzemnek három programot kell fenntartania, beleértve a termelő létesítményt, valamint a laboratóriumot és az irodát. Az ilyen típusú projekteknél a meghatározott funkcionális programok hiánya az oka a kellemetlen térbeli minőségüknek. Ez a projekt ezt a problémát igyekszik megoldani a cirkulációs elemek felhasználásával a nem kapcsolódó programok felosztására. Az épület kialakítása két üres tér körül forog. Ezek az üres terek lehetőséget adnak a funkcionálisan nem kapcsolódó terek elkülönítésére. Egyben középső udvarként is működik, ahol az épület minden része össze van kötve egymással.

Belsőépítészet

Corner Paradise

Belsőépítészet Mivel a telek egy saroktelken található a nagy forgalmú városban, hogyan találhatja meg a nyugalmat a zajos környéken, miközben megőrzi az emeleti előnyöket, a térbeli praktikumot és az építészeti esztétikát? Ez a kérdés kezdetben meglehetősen nehézzé tette a tervezést. A tervező merész javaslatot tett egy belső táj kialakítására, hogy nagymértékben növelje a lakhatási magánéletet a jó világítás, szellőzés és a mezőmélység fenntartása mellett. Vagyis építsenek egy háromemeletes köbös épületet, és helyezzék át az elő- és hátsó udvart az átriumba. , zöld és vízi táj kialakításához.

Lakóház

Oberbayern

Lakóház A tervező úgy véli, hogy a tér mélysége és jelentősége az egymással összefüggő és egymásra utalt ember, tér és környezet egységéből fakadó fenntarthatóságban él; így a hatalmas eredeti anyagokkal és újrahasznosított hulladékkal a koncepció a tervezőstúdióban valósul meg, amely otthon és iroda kombinációja, a környezettel együtt élő tervezési stílus érdekében.