Design magazin
Design magazin
Az Esemény Aktiválása

Home

Az Esemény Aktiválása Az otthon magában foglalja a személyes otthon nosztalgiáját, és a régi és az új kombinációja. Az 1960-as évjárat festményei takarják a hátsó falat, apró személyes emlékezeteik vannak szétszórva a kijelzőn. Ezek a dolgok együttesen összefonódnak egy húrmasszában, amely egy történetként alakul ki, és amíg a néző áll, addig üzenet jelenik meg.

A Művészeti Installáció

The Future Sees You

A Művészeti Installáció A jövő látja az optimizmus szépségét, amelyet a fiatal kreatív felnőtt ölel fel - a világ jövőbeli gondolkodói, újítói, tervezői és művészei. A dinamikus vizuális történet, amelyet 5 ablakon keresztül 30 ablakon vetítnek át, a szemek élénk színskálán világítanak, és néha úgy tűnik, hogy követik a tömeget, amikor magabiztosan néznek ki az éjszakára. Ezen szemükön keresztül látják a jövőt, a gondolkodót, az újítót, a tervezőt és a művészt: a holnap alkotóit, akik megváltoztatják a világot.

A Kereskedelmi Belsőépítészet

KitKat

A Kereskedelmi Belsőépítészet Képzelje el a koncepciót és az átfogó márkát innovatív módon az üzlet kialakításán keresztül, kifejezetten a kanadai piacon és a Yorkdale ügyfélkörében. A korábbi felbukkanó és a nemzetközi helyszínek tapasztalatainak felhasználása az egész élmény innovációjára és átgondolására. Hozzon létre egy ultrafunkcionális üzletet, amely jól működne egy nagyon nagy forgalomú, bonyolult hely számára.

A Belsőépítészet

Arthurs

A Belsőépítészet Toronto belvárosában található modern észak-amerikai grill, koktél-társalgó és tetőterasz, amely egy kifinomult klasszikus menüt és kényeztető italokat kínál. Az Arthur's Restaurant három különálló terekkel rendelkezik (étkező, bár és tetőtéri terasz), amelyek egyszerre hangulatosak és tágasak. A mennyezet egyedülálló a faragott falapokkal ellátott falapok kialakításában, amelynek célja a szoba nyolcszögletű alakjának javítása, és a fenti lógott kristály megjelenésének utánozása.

Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Fun house

Szórakoztató Ház Gyerekeknek Ez az épülettervezés gyerekeknek szól, akik megtanulják és játszanak, és ez egy nagyon szórakoztató ház egy szuper apától. A tervező kombinálta az egészséges anyagokat és a biztonsági formákat, hogy csodálatos és érdekes helyet kapjon. Megkíséreltek kényelmes és meleg játszóházat készíteni, és fokozzák a szülő-gyermek kapcsolatot. Az ügyfél azt mondta a tervezőnek, hogy 3 célt valósítson meg, amelyek a következők voltak: (1) természetes és biztonsági anyagok, (2) boldoggá teszik a gyermekeket és a szülőket, és (3) elegendő tárhelyet biztosítanak. A tervező egy egyszerű és egyértelmű módszert talált a cél elérésére, mely otthont jelent, amely a gyermekek térének kezdete.

Belső Ház

Spirit concentration

Belső Ház Mi a hely egy háznak? A tervező úgy véli, hogy a formatervezés a tulajdonos követelményeiből származik, és a lelket az űrbe hozza. Ezért a tervező a kedves pár navigálta a tér célját. Mindkét tulajdonos imádja az anyagokat és a design megoldást a japán kultúrához viszonyítva. Az emlékek gondolatai közötti ábrázolásához úgy döntöttek, hogy különféle fa textúrákat használnak lélekház létrehozására. Következésképpen ennek az ideális háznak a 3 konszenzusos célját kitűzték, amelyek: (1) nyugalmi légkör, (2) rugalmas és elbűvölő nyilvános terek, és (3) kényelmes és láthatatlan magánterek.