Design magazin
Design magazin
Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez

NiceDice

Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez A NiceDice-System az első multifunkcionális adapter a kameraiparban. Nagyon élvezetessé teszi a különböző márkáktól eltérő felszerelési szabványokkal rendelkező felszerelések - például lámpák, monitorok, mikrofonok és távadók - csatlakoztatását a kamerákhoz pontosan úgy, ahogy a helyzetnek megfelelően szükségesnek lenniük. Még az új fejlődő szerelési szabványok vagy az újonnan vásárolt berendezések is egyszerűen integrálhatók az ND-rendszerbe, csupán egy új adapter beszerzésével.

Étterem Bár Tetőtéri

The Atticum

Étterem Bár Tetőtéri Az ipari környezetben lévő étterem varázsa az építészetben és a berendezésben is tükröződjön. Ennek egyik bizonyítéka a speciálisan erre a projektre kifejlesztett fekete-szürke mészvakolat. Egyedülálló, durva szerkezete végigvonul minden helyiségen. A részletes kivitelezés során szándékosan olyan anyagokat használtak, mint a nyers acél, amelyek hegesztési varratai és csiszolási nyomai láthatóak maradtak. Ezt a benyomást támasztja alá a muntin ablakok kiválasztása. Ezekkel a hideg elemekkel szemben a meleg tölgyfa, a kézzel gyalult halszálkás parketta és a teljesen beültetett fal áll.

Lámpatest

vanory Estelle

Lámpatest Az Estelle ötvözi a klasszikus dizájnt egy hengeres, kézzel készített üvegtest formájában innovatív világítási technológiával, amely háromdimenziós fényhatásokat hoz létre a textil lámpabúrán. Szándékosan úgy tervezték, hogy a világítási hangulatokat érzelmi élménnyé alakítsa, az Estelle statikus és dinamikus hangulatok végtelen választékát kínálja, amelyek mindenféle színt és átmenetet eredményeznek, a lámpatest érintőpaneljéről vagy egy okostelefon-alkalmazásról vezérelve.

Mozgatható Pavilon

Three cubes in the forest

Mozgatható Pavilon A három kocka változatos tulajdonságokkal és funkcióval rendelkező készülék (játszótéri eszközök gyerekeknek, köztéri bútorok, műtárgyak, meditációs helyiségek, lugasok, kis pihenők, várók, tetős székek), friss térélményt hozhat az embernek. Három kocka méretének és alakjának köszönhetően könnyen szállítható teherautóval. A méret, a beépítés (dőlésszög), az ülőfelületek, az ablakok stb. tekintetében minden kockát jellegzetesen alakítanak ki. Három kocka a japán hagyományos minimális terekre utal, mint például a teaszertartás termei, variálhatósággal és mobilitásukkal.

Multifunkcionális Komplexum

Crab Houses

Multifunkcionális Komplexum A sziléziai alföld hatalmas síkságán egy varázslatos hegy áll magányosan, titokzatos ködbe borítva, Sobotka festői városa fölé magasodva. Ott, a természeti tájak és a legendás fekvés közepette a tervek szerint a Rákházak komplexum: egy kutatóközpont. A város revitalizációs projektjének részeként fel kell szabadítania a kreativitást és az innovációs képességet. A hely összehozza a tudósokat, művészeket és a helyi közösséget. A pavilonok formáját a hullámzó fűtengerbe belépő rákok ihlették. Éjszaka megvilágítják őket, és a város felett lebegő szentjánosbogarakhoz hasonlítanak.

Asztal

la SINFONIA de los ARBOLES

Asztal A la SINFONIA de los ARBOLES asztala a költészetet keresi a dizájnban... Az erdő a földről nézve olyan, mint az égbe húzódó oszlopok. Nem láthatjuk őket felülről; az erdő madártávlatból sima szőnyeghez hasonlít. A vertikálisság horizontálissá válik, és kettősségében továbbra is egységes marad. Hasonlóképpen, a la SINFONIA de los ARBOLES asztal a fák ágait juttatja eszünkbe, amelyek stabil alapot képeznek egy finom munkalaphoz, amely kihívást jelent a gravitációs erővel szemben. Csak itt-ott villan át a napsugár a fák ágai között.