Design magazin
Design magazin
A Poszter

Chirming

A Poszter Amikor Sook fiatal volt, látott egy csinos madarat a hegyen, de a madár gyorsan elrepült, csak a hangot hagyva hátra. Felnézett az égbe, hogy megtalálja a madarat, de csak a faágakat és az erdőt látta. A madár énekelt, de fogalma sem volt róla, hol van. Nagyon fiatalonál kezdve a madár volt a fák és a nagy erdő. Ez az élmény késztette rá, hogy megjelenítse a madarak hangját, mint az erdő. A madár hangja ellazítja az elmét és a testet. Ez felhívta a figyelmét, és ezt kombinálta a mandalával, amely vizuálisan ábrázolja a gyógyulást és a meditációt.

Projekt neve : Chirming, A tervezők neve : Sook Ko, Ügyfél neve : Sejong University.

Chirming A Poszter

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.