Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba Kollekció

Up

Fürdőszoba Kollekció Fel, az Emanuele Pangrazi által tervezett fürdőszoba kollekció megmutatja, hogy egy egyszerű koncepció miként generálhat innovációt. A kezdeti ötlet az, hogy javítsa a kényelmet az egészségügyi ülés síkjának kissé megdöntésével. Ez az ötlet a fő tervezési témává vált, és a gyűjtemény minden elemében megtalálható. A fő téma és a szigorú geometriai viszonyok a kollekciónak az európai ízlésnek megfelelő kortárs stílust adnak.

Projekt neve : Up, A tervezők neve : Emanuele Pangrazi, Ügyfél neve : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Fürdőszoba Kollekció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.