Design magazin
Design magazin
Az Ingatlanügynökség

The Float

Az Ingatlanügynökség Ebben a projektben építészetet, belső tereket és tájképeket tervezünk. Az eset egy „Ingatlanközvetítő Ügynökség”, az új állam neve [Sky villa], tehát a koncepciót úgy kell elképzelni, hogy az eset neve kiindulási pont. És a projekt Xiamen belvárosában található, a bázis körül kedvezőtlen feltételek, vannak régi apartmanok és építkezés, szemben egy iskola, nincs táj körülvéve. Végül, a [Float] koncepciójával húzza az értékesítési központot 2F magasságra, és hozzon létre saját tájat, egy halom szintű medencét, így az értékesítési központ szereti a vízben lebegni, és a látogatók nagy területeken haladnak át. tó, és az értékesítési iroda földszintjén, sétáljon a hátsó lépcsőhöz és menjen fel az értékesítési csarnokba. Az acélszerkezetű konstrukció, az épülettervezés és a belsőépítészet a technika integrációját és egységét keresi.

Projekt neve : The Float, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Az Ingatlanügynökség

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.