Design magazin
Design magazin
A Hordozható Hangszóró

Ballo

A Hordozható Hangszóró A BERNHARD svájci tervezőstúdió A BURKARD egyedülálló hangszórót tervezett az OYO számára. A hangszóró alakja tökéletes gömb, tényleges állvány nélkül. A BALLO hangszóró feküdt, gördít vagy lóg egy 360 fokos zenei élmény érdekében. A dizájn a minimalista dizájn alapelveit követi. Egy színes öv két félgömböt olvad be. Védi a hangszórót és növeli a basszus hangokat, amikor a felületen fekszik. A hangszóró beépített újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb audiokészülékkel. A 3,5 mm-es jack egy szokásos csatlakozó fejhallgatóhoz. A BALLO hangszóró tíz különböző színben kapható.

Projekt neve : Ballo, A tervezők neve : Bernhard Burkard, Ügyfél neve : BERNHARD | BURKARD .

Ballo A Hordozható Hangszóró

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.