Design magazin
Design magazin
A Fotokróm Lombkorona Szerkezete

Or2

A Fotokróm Lombkorona Szerkezete Az Or2 egy egy felületű tetőszerkezet, amely reagál a napfényre. A felület sokszögű szegmensei ultraibolya fényre reagálnak, feltérképezve a napsugarak helyzetét és intenzitását. Ha árnyékban van, az Or2 szegmensei átlátszó fehér színűek. A napfény által elszíneződve azonban színesek lesznek, és az alábbi helyet különböző fényárnyalatokkal elárasztják. A nap folyamán az Or2 árnyékoló eszközré válik, amely passzív módon irányítja az alatta lévő helyet. Éjszaka az Or2 hatalmas csillármá alakul, és olyan fényt terjeszt, amelyet a nap folyamán az integrált fotoelektromos elemek gyűjtöttek össze.

Projekt neve : Or2, A tervezők neve : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Ügyfél neve : Orproject.

Or2 A Fotokróm Lombkorona Szerkezete

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.