Design magazin
Design magazin
A Fotokróm Lombkorona Szerkezete

Or2

A Fotokróm Lombkorona Szerkezete Az Or2 egy egy felületű tetőszerkezet, amely reagál a napfényre. A felület sokszögű szegmensei ultraibolya fényre reagálnak, feltérképezve a napsugarak helyzetét és intenzitását. Ha árnyékban van, az Or2 szegmensei átlátszó fehér színűek. A napfény által elszíneződve azonban színesek lesznek, és az alábbi helyet különböző fényárnyalatokkal elárasztják. A nap folyamán az Or2 árnyékoló eszközré válik, amely passzív módon irányítja az alatta lévő helyet. Éjszaka az Or2 hatalmas csillármá alakul, és olyan fényt terjeszt, amelyet a nap folyamán az integrált fotoelektromos elemek gyűjtöttek össze.

Projekt neve : Or2, A tervezők neve : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Ügyfél neve : Orproject.

Or2 A Fotokróm Lombkorona Szerkezete

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.