Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem

From The Future

Bemutatóterem Bemutatóterem: A bemutatóteremben a befecskendező technológiával gyártott edzőcipők és sporteszközök vannak a kiállításon. A hely úgy néz ki, mint a fröccsöntő sajtolás. A hely előállítási eljárásában a bútordarabok úgy készültek, mintha fröccsöntött formában készülnének, hogy az egészet előállítsák. A durva varráspályák, amelyek a mennyezeten lágyítják a technológiai viszonyt.

Szék

SERENAD

Szék Tisztelem minden szék iránt. Véleményem szerint a belsőépítészet egyik legfontosabb, klasszikus és különleges dolga a szék. A Serenad szék elképzelése egy vízen elhelyezett hattyúból származik, amely megfordult és arcát szárnyak közé tette. Talán a Serenad szék ragyogó és csúszós felületét, eltérő és különleges megjelenéssel, csak nagyon különleges és egyedi helyekre készült.

A Fotel

The Monroe Chair

A Fotel Megdöbbentő elegancia, az ötlet egyszerűsége, kényelmes, a fenntarthatóságot szem előtt tartva. A Monroe szék kísérlet a karosszék készítéséhez szükséges gyártási folyamat drasztikus egyszerűsítésére. Kihasználja a CNC technológiák azon lehetőségét, hogy ismételten kivágjanak egy lapos elemet az MDF-ből, majd ezeket az elemeket egy központi tengely körül szétterítik, hogy összetett módon ívelt karosszék alakuljon ki. A hátsó láb fokozatosan a háttámlásba és a kartámasz az első lábakba mozog, és esztétikát teremt, amelyet a gyártási folyamat egyszerűsége határoz meg.

A Pad

Nessie

A Pad Ez a projekt a "Drop & Forget" koncepció elképzelésén alapul, azaz egyszerű telepítés a helyszínen, minimális telepítési költségekkel, a városi környezet meglévő infrastruktúrájához viszonyítva. A robusztus, gondosan kiegyensúlyozott betonfolyadék-formák átfogó és kényelmes ülési élményt nyújtanak.

Csomagolás

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Csomagolás A KRYSTAL víz egy üvegben megtestesíti a luxus és a wellness lényegét. A 8–8,8 lúgos pH-érték és az egyedülálló ásványi összetételű KRYSTAL víz ikonikus négyzet alakú átlátszó prizmapalackban érkezik, amely hasonlít egy pezsgőkristályra, és nem érinti a minőséget és a tisztaságot. A palackon finoman szerepel a KRYSTAL márka emblémája, amely még inkább hangsúlyozza a luxus élményét. A palack vizuális hatásain kívül a négyzet alakú PET és üveg palackok újrahasznosíthatók, optimalizálva a csomagolási helyet és az anyagokat, ezáltal csökkentve az általános szénlábnyomot.