Design magazin
Design magazin
Játék

Movable wooden animals

Játék A sokszínűségű állati játékok különböző módon mozognak, egyszerűek, de szórakoztatók. Az absztrakt állatformák elnyelik a gyermekeket. A csoportban 5 állat van: sertés, kacsa, zsiráf, csiga és dinoszaurusz. Kacsa feje jobbról balra mozog, amikor felveszi az asztalról, úgy tűnik, hogy "Nem" monda neked; A zsiráf feje felfelé és lefelé mozoghat; A disznó orra, a csiga és a dinoszaurusz fejek kifelé fordulnak, amikor a farkát megfordítják. Az összes mozgás az embereket elmosolyítja, és a gyermekeket különféle módon játsszák, hogy játsszanak, például húzással, tolással, fordítással stb.

Az Egyetemi Kávézó

Ground Cafe

Az Egyetemi Kávézó Az új „Ground” kávézó nemcsak társadalmi kohéziót teremt a mérnöki iskola oktatói és hallgatói között, hanem ösztönzi az egyetem többi tanszékének tagjai közötti és az azok közötti kapcsolat kialakítását is. Tervezésünkbe egy korábbi szemináriumterület díszíthetetlen betonmennyiségét vontuk be, a diófa deszka, perforált alumínium és a kék falazat ragasztásával a hely falain, padlóján és mennyezetén.

A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok

Tumbler" Contentment "

A Roly Poli, Mozgatható Fajátékok Hogyan lehet szivárvány? Hogyan öleljük meg a nyári szeleket? Mindig megérintet néhány finom dolog, és nagyon elégedett vagyok. Hogyan kell tárolni és hogyan lehet birtokolni? Elég annyira jó, mint egy ünnep. Szeretném egyszerűen és vicces módon megformázni a különféle anyagokat. Hagyja, hogy a gyermekek játsszanak velük, hogy felismerjék a fizikai világot, serkentsék képzeletüket és segítsenek nekik megérteni a környező környezetet.

A Luxuscipő

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

A Luxuscipő Gianluca Tamburini "Szandál / alakú ékszerek" sorozatát, az úgynevezett Conspiracy-t 2010-ben alapították. Az összeesküvés cipője könnyedén ötvözi a technológiát és az esztétikát. A sarok és a talp olyan anyagokból készül, mint könnyű aluminium és titán, amelyeket szobrászati formában öntöttek. A cipő sziluettjét ezután féldrágakövek és más pazar díszítések hangsúlyozzák. A csúcstechnológia és a legmodernebb anyagok modern szobrot alkotnak, szandál alakúak, ám ahol még mindig láthatóak a képzett olasz kézművesek érintése és tapasztalata.

Bölcső, Hintaszékek

Dimdim

Bölcső, Hintaszékek Lisse Van Cauwenberge létrehozta ezt a fajta többfunkciós megoldást, amely hintaszékként és bölcsőként is szolgál, amikor két Dimdim szék össze van kötve. A hintaszékek mindegyike acél tartókkal ellátott fából készül, és diófa furnérré készítve. Két szék felszerelhető egymáshoz az ülés alatti két rejtett bilincs segítségével, hogy egy gyermekbölcsőt képezzen.

Bross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bross A tárgy jellege és külső alakja lehetővé teszi a dísz új kialakításának megváltoztatását. Az élénk természetben az egyik időszak a másikra változik. A tavasz a tél következik, a reggel pedig este. A színek, valamint a légkör is megváltoznak. A képek helyettesítésének, váltakozásának ezt az elvét az „Asia Metamorphosis” díszítéséhez vezetik be, a gyűjteményben, ahol két különböző állapot, két korlátozás nélküli kép tükröződik egy objektumban. A szerkezet mozgatható elemei lehetővé teszik a dísz jellegének és megjelenésének megváltoztatását.