Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

Van Gogh

Fülbevaló A fülbevalókat a virágzó mandulafa ihlette. Van Gogh festette. Az ágak finomságát finom Cartier-típusú láncok reprezentálják, amelyek, akárcsak az ágak, a szél felé haladnak. A különböző drágakövek különböző árnyalatai, szinte fehértől az erősebb rózsaszínig, a virágok árnyalatát képviselik. A virágzó virágok csoportját különböző vágókövek képviselik. Készült 18 ezer arany, rózsaszín gyémánt, morganit, rózsaszín zafír és rózsaszín turmalin anyagból. Csiszolt és texturált felület. Rendkívül könnyű és tökéletes illeszkedéssel. Ez a tavasz érkezése ékszer formájában.

Lakóház

Slabs House

Lakóház A Slab House-t úgy tervezték, hogy egymáshoz hasonlítsa az építőanyagokat, kombinálva a fa, a beton és az acél. A kialakítás egyszerre hiper-modern, mégis diszkrét. A hatalmas ablakok azonnali fókuszpont, de betonozott táblákkal védve vannak az időjárástól és az utcától. Az ingatlan kertjei nagymértékben jellemzőek, mind a földszinten, mind az első emeleten, lehetővé téve a lakosoknak, hogy a természettel kapcsolatban álljanak, amikor kapcsolatba lépnek az ingatlanral, és egyedi áramlást hoznak létre, amikor a bejárat elől mozog a nappali területeken.

Ház

VH Green

Ház A ház síkban és sztereoszkóposan egyaránt zöld színű, amely jó környezetet teremt mind a lakosok, mind a város számára. A napos ázsiai régióban a Breeze Soleil ennek a zöldnek a felhasználása nagyon hatékony gondolkodási mód. Nem csak a napernyő árnyékolása a nyáron, hanem a magánélet védelme, az utcai zaj elkerülése és az automatikus öntözés hatása is.

A Templom

Mary Help of Christian Church

A Templom Tekintettel a katolikus közösség kibővítésére és a turisták számának növekedésére a Suratthani-ban lévő Samui-szigeten. A keresztény egyház külső Mária segítségét imádkozó kezek, sarokszárnyak és a Szentlélek sugarai kombinált formájában tervezték. Belső tér, biztonság, mint az anyaméhben. A hosszú és keskeny könnyű üreg és egy nagy, könnyű hőszigetelő beton szárny segítségével építették fel az árnyékot, amely idővel változik, de megőrzi a belső kényelmet. Minimalizálja a szimbolikus dekorációt és a természetes anyag felhasználását, mint alázatos nyugalmat imádkozva.

Lakóház

Abstract House

Lakóház A rezidencia korszerű esztétikát alkalmaz, miközben megőrzi a központi udvart, amely a házépítésben a hagyományos Kuvaiti gyakorlatot idézi elő. Itt a tartózkodási hely megengedi, hogy mind a múlt, mind a jelen felismerhető legyen, összecsapás nélkül. A fő ajtó lépcsőin lévő víz funkció kifelé söpör, a padlótól a mennyezetig érő üveg nyitottabbá teszi a tereket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén menjenek a külső és a belső, a múlt és a jelen között.

Kanapé

Shell

Kanapé A Shell kanapé a tengeri kagyló vázlatainak és a divat trendeknek a kombinációjaként jelent meg az exoskeleton technológia és a 3D nyomtatás utánzásában. A cél egy optikai illúzió hatására kialakított kanapé létrehozása volt. A könnyű és tágas bútorokat otthon és kültéren is lehet használni. A könnyűség eléréséhez nejlon kötelek hálóját használtuk. Így a hasított test keménységét kiegyenlíti a sziluett vonalak fonása és lágysága. Az ülés sarokrészei alatt található merev alap használható oldalsó asztalokként, valamint puha ülések és párnák készítik a kompozíciót.