Design magazin
Design magazin
Elektromos Kerékpár

ICON E-Flyer

Elektromos Kerékpár Az ICON és a Vintage Electric együttműködtek ezen időtlen elektromos kerékpár tervezésében. Kaliforniában, kis mennyiségben tervezve és építve, az ICON E-Flyer modern funkcionalitással illeszkedik a szüreti kialakításhoz, hogy megkülönböztetett és képes személyes szállítási megoldást hozzon létre. A szolgáltatások közé tartozik egy 35 mérföldes távolság, 22 MPH maximális sebesség (35 MPH verseny módban!) És egy két órás töltési idő. Külső USB-csatlakozó és töltési csatlakozási pont, regeneratív fékezés és a legmagasabb minőségű alkatrészek az egész. www.iconelectricbike.com

Naptár

calendar 2013 “Town”

Naptár A Town egy papír kézműves készlet, amelynek alkatrészei szabadon összeállíthatók naptárba. Összeállíthatja különböző formájú épületeket, és élvezheti a saját kisváros létrehozását. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

Az Óra

Ring Watch

Az Óra A Gyűrűóra a hagyományos karóra maximális egyszerűsítését jelenti, a számok és a kezek kiküszöbölésével a két gyűrű javára. Ez a minimalista kialakítás tiszta és egyszerű megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az órák szemet gyönyörködtető esztétikájához. Az aláírási korona továbbra is hatékony eszközt nyújt az óra megváltoztatására, miközben a rejtett e-ink képernyője kivételes felbontással mutatja az élénk színű sávokat, végül megőrizve egy analóg képet, miközben hosszabb az akkumulátor élettartama.

A Városi Pad

Eternity

A Városi Pad Két ülőpad folyékony kőből. Két robusztus egység kényelmes és átfogó ülő élményt nyújt, ugyanakkor gondoskodik a rendszer stabilitásáról. A pad végei úgy vannak elhelyezve, hogy semlegesítsék a legkisebb mozgást. Ez egy pad, amely tiszteletben tartja a városi környezet meglévő infrastruktúráját. Bemutatjuk az egyszerű helyszíni telepítést. A rögzítési pontok már nem szükségesek, csak dobja el és felejtse el. Óvakodj, a nyolcvanaság közel van. ó igen.

A Kiállítási Formatervezés

Multimedia exhibition Lsx20

A Kiállítási Formatervezés A multimédiás kiállítást a nemzeti valuta lata újbóli bevezetésének 20. évfordulójára szentelték. A kiállítás célja az volt, hogy bemutassa a művészi projekt alapjául szolgáló háromság kereteit, nevezetesen a bankjegyeket és az érméket, a szerzőket - 40 kreatív műfaj kiemelkedő lett művészeit - és műveiket. A kiállítás koncepciója grafitból vagy ólomból származik, amely egy ceruza központi tengelye, amely a művészek közös eszköze. A grafit szerkezete szolgált a kiállítás központi elemként.

Naptár

calendar 2013 “Module”

Naptár A modul hasznos három hónapos naptár egyes darabokkal, amelyeket három kocka alakú halmozási modulként lehet kombinálni, így ezeket szabadon összeállíthatja a kényelme érdekében. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.