Design magazin
Design magazin
A Kerámia

inci

A Kerámia Az elegancia tükre; Az Inci tükrözi a fekete-fehér opciókkal díszített gyöngy szépségét, és ez a megfelelő választás azok számára, akik a nemesség és az elegancia a terekben szeretnék tükröződni. Az Inci sorokat 30 x 80 cm méretben állítják elő, és a fehér és a fekete osztályt a nappali területeken hordozzák. Digitális nyomtatási technológiával készített, háromdimenziós kialakítás.

A Tachográf-Programozó

Optimo

A Tachográf-Programozó Az Optimo egy úttörő érintőképernyős termék a haszongépjárművekbe beépített összes digitális tachográf programozásához és kalibrálásához. A sebességre és a könnyű használatra összpontosítva az Optimo egyesíti a vezeték nélküli kommunikációt, a termék alkalmazási adatait és a különféle érzékelőcsatlakozók egy hordozható eszközbe a jármű kabinjában és a műhelyben való felhasználás céljából. Az optimális ergonómia és a rugalmas pozicionálás érdekében tervezték, feladat-vezérelt felülete és innovatív hardvere drámai módon javítja a felhasználói élményt, és a tachográf-programozást a jövőbe is bevezeti.

Az Organikus Olívaolaj

Epsilon

Az Organikus Olívaolaj Az Epsilon olívaolaj egy korlátozott kiadású termék, melyet ökológiai olajfaültetvényekből készítenek. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, hagyományos módszerekkel, és az olívaolajat szűrés nélkül palackozzák. Ezt a csomagot úgy terveztük meg, hogy biztosítsa, hogy az erősen tápláló termék érzékeny alkotóelemeit a fogyasztó bármilyen változás nélkül megkapja a malomból. A Quadrotta palackot egy borítással védett, bőrrel megkötött és kézzel készített fadobozba helyezzük, lezárva viasszal. A fogyasztók tehát tudják, hogy a termék közvetlenül a malomból érkezett, bármiféle beavatkozás nélkül.

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Hajóvezérlő Rendszer

GE’s New Bridge Suite

Hajóvezérlő Rendszer A GE moduláris hajóvezérlő rendszerét úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a nagy, mind a könnyű hajókhoz, intuitív irányítást és tiszta vizuális visszacsatolást biztosítva. Az új helymeghatározási technológia, a motorvezérlő rendszerek és a felügyeleti eszközök lehetővé teszik a hajók pontos mozgását zárt terekben, miközben csökkentik a kezelő igénybevételét, mivel a bonyolult kézi vezérléseket az új érintőképernyő-technológia váltja fel. Az állítható képernyő csökkenti a visszaverődést és optimalizálja az ergonómiát. Minden konzolnak van beépített fogófogantyúja a durva tengerekben történő felhasználáshoz.