Design magazin
Design magazin
A Medál

Taq Kasra

A Medál Taq Kasra, ami azt jelenti, hogy a kasra arch, a Sasani Királyság emlékműve, amely jelenleg Irakban található. Ezt a függőt, amelyet a Taq kasra geometriája és a korábbi szuverenitások nagysága ihlette, amely a felépítésükben és a szubjektivizmusban volt, felhasználták ebben az építészeti módszerben ennek az etosznak a kialakításához. A legfontosabb tulajdonság a modern formatervezés, amely megkülönböztetett nézetű darabból készítette el az oldalt úgy, hogy alagútnak tűnik, szubjektivizmushoz vezet, és az elülső nézetből formálva íves helyet teremtett.

A Dohányzóasztal

Planck

A Dohányzóasztal Az asztal különféle furnérdarabokból készül, amelyeket nyomás alatt összeragasztunk. A felületeket homokréteggel készítik és matt, nagyon erős lakkgal befűzik. Két szint van - mivel az asztal belseje üreges - ami nagyon praktikus magazinok vagy plakátok elhelyezésére. Az asztal alatt golyókerekek vannak beépítve. Tehát a padló és az asztal közötti távolság nagyon kicsi, ugyanakkor könnyen mozgatható. A rétegelt lemez (függőleges) felhasználási módja nagyon erősé teszi.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge A társalgó kialakítását az orosz konstruktivizmus, a Tatlin-torony és az orosz kultúra inspirálja. Az unió alakú tornyokat figyelmükre használják a társalgóban, ez különféle tereket hoz létre a társalgóban, mint egy bizonyos zónát. A kerek alakú kupolák miatt a társalgó kényelmes terület, különféle zónákkal, összesen 460 ülőhellyel. A területet különféle ülőhelyek látják előtérben étkezéshez; dolgozó; kényelem és pihenés. A hullámos formájú mennyezetben elhelyezett kerek fénykupák dinamikus megvilágítással rendelkeznek, amely nappali állapotban változik.

Lakóház

SV Villa

Lakóház Az SV Villa előfeltétele, hogy egy olyan városban éljen, amely a vidék kiváltságaival és a kortárs formatervezéssel rendelkezik. A hely összehasonlíthatatlan kilátással a Barcelona városára, a Montjuic hegységre és a Földközi-tengerre a háttérben, szokatlan világítási körülményeket teremt. A ház a helyi alapanyagokra és a hagyományos gyártási módszerekre összpontosít, miközben fenntartja az esztétika nagyon magas szintjét. Ez egy ház, amely érzékeny és tiszteletben tartja helyét

Csomagolt Koktélok

Boho Ras

Csomagolt Koktélok A Boho Ras a legfinomabb helyi indiai szeszes italokkal készített csomagolt koktélokat árusítja. A termék bohém hangulatot hordoz, amely megragadja a nem szokatlan művészi életmódot, és a termék látványossága absztrakt ábrázolja azt a zümmögést, amelyet a fogyasztó kap a koktél ivása után. Kiválóan sikerült elérnie azt a középpontot, ahol a globális és a helyi találkoznak, ahol összeolvadnak, hogy a termék Glocal-hangulatát képezzék. A Boho Ras tiszta szeszes italokat 200 ml-es palackokban, csomagolt koktélokat pedig 200 ml-es és 750 ml-es palackokban értékesít.

A Háziállat-Gondozási Robot

Puro

A Háziállat-Gondozási Robot A tervező célja az 1 fős háztartások kutyanevelési problémáinak megoldása volt. A kutyaállatok szorongási rendellenességei és élettani problémái a gondozók hosszú távú távollétéből származnak. Kis lakóterületük miatt a gondozók megosztották az életkörnyezetet a társállatokkal, egészségügyi problémákat okozva. A fájdalom pontjaiból ihlette a tervező egy robotot, amely 1. játszik és kölcsönhatásba lép a társállatokkal a kezek eldobásával, 2. tisztítja a port és a morzsákat a beltéri tevékenységek után, és 3. veszi a szagokat és a hajat, amikor a társállatok pihenés.