Design magazin
Design magazin
Smink Asszisztens

Eyelash Stand

Smink Asszisztens Ez a terv a szempilla metaforáját vizsgálja. A tervező úgy véli, hogy a szempilla személyes elvárásainak törekvése. Szempillaállványt hoz létre az élet ikonjaként vagy az előadás miniatűr színpadán. Ez az állvány emlékezetes elkötelezettséget szimbolizál reggel vagy lefekvés előtt, azáltal, hogy a szempillákat ideiglenesen felhordja a felvitel előtt vagy után. A szempillaállvány arra szolgál, hogy megjegyezze, mi valami triviális hozzájárult a személyes napi kalandhoz.

A Témainstaláció

Dancing Cubes

A Témainstaláció Ez a kialakítás modulok szerint kölcsönhatásba lép a megjelenített témával. Ezt a témaállványt az önkiterjesztett mechanizmussal tervezték, hogy hat vagy több kockát összekapcsoljon egy felméretezett egységgel három merőleges irányban. A bevágásokkal ellátott szabad formájú konfiguráció hasonlóvá teszi a kapcsolatot az átlapolt táncoló emberekkel. A kis lyukak elrendezése megteremti a lineáris részekkel rendelkező alany szerkezetét.

Az Asztali Fény

Moon

Az Asztali Fény Ez a fény aktív szerepet játszik abban, hogy reggeltől estig elkíséri az embereket egy munkahelyen. Úgy tervezték, hogy az emberek munkakörnyezetét szem előtt tartsák. A vezeték csatlakoztatható egy laptop számítógéphez vagy egy hálózati bankhoz. A hold alakját kör háromnegyedéből, rozsdamentes keretről készített terepi kép emelkedő ikonjaként készítették. A hold felszíni mintája egy űrprojektben emlékezteti a leszállási útmutatót. A beállítás úgy néz ki, mint egy szobor nappali fényben és egy könnyű eszköz, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai munkát.

Fény

Louvre

Fény A Louvre light egy interaktív asztali lámpa, amelyet a görög nyári napfény inspirált, és amely könnyen átjut a zárt redőnyökből a Louvres-en keresztül. 20 gyűrűből, 6 parafaból és 14 plexi gyűrűből áll, amelyek játékosan változtatják meg a sorrendet, hogy fény diffúzióját, hangerejét és fény végső esztétikáját átalakítsák a felhasználók igényei és igényei szerint. A fény áthalad az anyagon, és diffúziót okoz, így semmilyen árnyék nem jelenik meg önmagában, sem az azt körülvevő felületeken. A különböző magasságú gyűrűk végtelen kombinációk, biztonságos testreszabási és teljes fényszabályozási lehetőséget kínálnak.

A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.

A Vegyes Felhasználású Építészet

Shan Shui Plaza

A Vegyes Felhasználású Építészet Xi'an történelmi városában, az üzleti központ és a TaoHuaTan folyó között helyezkedik el. A projekt célja nem csak a múlt és a jelen összekapcsolása, hanem a városi és a természet összekapcsolása is. A Peach virága tavaszi kínai mese ihlette, a projekt paradicsomi élet- és munkahelyet kínál, szoros kapcsolatban állva a természettel. A kínai kultúrában a hegyi víz filozófiája (Shan Shui) lényeges jelentéssel bír az emberi és a természet közötti kapcsolat szempontjából, így a hely vizes tájának kihasználásával a projekt olyan tereket kínál, amelyek tükrözik a város Shan Shui filozófiáját.