Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Bútor

Fluid Cube and Snake

Az Intelligens Bútor A Hello Wood a kültéri bútorok sorozatát intelligens funkciókkal készítette a közösségi terek számára. A nyilvános bútorok műfaját ábrázolva vizuálisan vonzó és funkcionális installációkat terveztek, amelyek világítási rendszert és USB aljzatokat tartalmaztak, és ehhez napelemek és akkumulátorok integrálására volt szükség. A Kígyó moduláris felépítésű; elemei változóak, hogy illeszkedjenek az adott helyhez. A Fluid Cube egy rögzített egység, napelemmel ellátott üveglaptal. A stúdió úgy véli, hogy a formatervezés célja, hogy a mindennapi használatra szánt cikkeket szerelmes tárgyakká tegye.

Projekt neve : Fluid Cube and Snake, A tervezők neve : Hello Wood, Ügyfél neve : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Az Intelligens Bútor

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.