Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Bútor

Fluid Cube and Snake

Az Intelligens Bútor A Hello Wood a kültéri bútorok sorozatát intelligens funkciókkal készítette a közösségi terek számára. A nyilvános bútorok műfaját ábrázolva vizuálisan vonzó és funkcionális installációkat terveztek, amelyek világítási rendszert és USB aljzatokat tartalmaztak, és ehhez napelemek és akkumulátorok integrálására volt szükség. A Kígyó moduláris felépítésű; elemei változóak, hogy illeszkedjenek az adott helyhez. A Fluid Cube egy rögzített egység, napelemmel ellátott üveglaptal. A stúdió úgy véli, hogy a formatervezés célja, hogy a mindennapi használatra szánt cikkeket szerelmes tárgyakká tegye.

Projekt neve : Fluid Cube and Snake, A tervezők neve : Hello Wood, Ügyfél neve : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Az Intelligens Bútor

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.