Design magazin
Design magazin
Kiskereskedelmi Üzlet

Atelier Intimo Flagship

Kiskereskedelmi Üzlet 2020-ban példátlan vírus sújtotta világunkat. Az O and O Studio által tervezett Atelier Intimo első zászlóshajót a felperzselt Föld újjászületése koncepciója ihlette, amely a természet gyógyító erejének integrálását jelenti, amely új reményt ad az emberiségnek. Miközben egy drámai teret alakítanak ki, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy pillanatokat töltsenek el képzelődéssel és fantáziálással ilyen időben és térben, egy sor művészeti installációt is létrehoznak, hogy teljes mértékben demonstrálják a márka valódi jellemzőit. A zászlóshajó nem egy szokványos üzlethelyiség, hanem az Atelier Intimo fellépő színpada.

Tornacipős Doboz

BSTN Raffle

Tornacipős Doboz A feladat egy Nike cipő akciófigurájának megtervezése és elkészítése volt. Mivel ez a cipő a fehér kígyóbőr dizájnt élénkzöld elemekkel ötvözi, egyértelmű volt, hogy az akciófigura egy torzszülött lesz. A tervezők nagyon rövid idő alatt felvázolták és optimalizálták a figurát a jól ismert akcióhősök stílusában akciófigurává. Aztán megterveztek egy kis képregényt történettel, és elkészítették ezt a figurát 3D nyomtatásban, kiváló minőségű csomagolással.

Kampány- És Értékesítéstámogatás

Target

Kampány- És Értékesítéstámogatás 2020-ban a Brainartist multimédiás kampányt indít Steitz Secura ügyfelének, hogy új ügyfeleket szerezzen: erősen egyénre szabott üzenettel, célzott plakátkampányként a lehető legközelebb a potenciális vásárlók kapujához, valamint személyre szabott postai küldeményt a hozzá illő cipővel. aktuális gyűjtemény. A címzett akkor kapja meg a megfelelő partnert, amikor időpontot egyeztet az értékesítőkkel. A kampány célja az volt, hogy Steitz Securát és a hozzá illő társaságot tökéletes párosként állítsák színpadra. A Brainartist kidolgozta a teljes nagyon sikeres kampányt.

Segédmotoros Kerékpár

Cerberus

Segédmotoros Kerékpár Jelentős előrelépések kívánatosak a jövőbeli járművek motortervezése terén. Ennek ellenére két probléma továbbra is fennáll: a hatékony égés és a felhasználóbarátság. Ez magában foglalja a vibrációt, a jármű kezelhetőségét, az üzemanyag rendelkezésre állását, a dugattyúk átlagos fordulatszámát, a tartósságot, a motor kenését, a főtengely nyomatékát, valamint a rendszer egyszerűségét és megbízhatóságát. Ez a leírás egy innovatív 4 ütemű motort ír le, amely egyszerre biztosít megbízhatóságot, hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást egyetlen kivitelben.

Fajáték

Cubecor

Fajáték A Cubecor egy egyszerű, de bonyolult játék, amely kihívást jelent a gyerekek gondolkodásának és kreativitásának, valamint megismerteti őket a színekkel és az egyszerű, kiegészítő és funkcionális szerelvényekkel. Kis kockák egymáshoz rögzítésével lesz teljes a készlet. Különféle egyszerű csatlakozásokat használnak, beleértve a mágneseket, a tépőzárat és a tűket. A kapcsolatok megtalálása és egymáshoz kapcsolása teszi teljessé a kockát. Megerősíti a háromdimenziós megértésüket is azáltal, hogy ráveszi a gyermeket egy egyszerű és ismerős kötet kitöltésére.

Lámpaernyő

Bellda

Lámpaernyő Könnyen felszerelhető, függesztett lámpaernyő, amely egyszerűen illeszkedik bármilyen izzóhoz, szerszám vagy elektromos szakértelem nélkül. A termékek kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerűen felhelyezze és levehesse az izzót különösebb erőfeszítés nélkül, hogy vizuálisan kellemes fényforrást hozzon létre egy olcsó vagy ideiglenes szálláson. Mivel ennek a terméknek a funkcionalitása a formájában beágyazott, az előállítási költség hasonló egy hagyományos műanyag virágcserépéhez. A felhasználó ízlésének megfelelő személyre szabhatóság festéssel vagy bármilyen díszítőelem hozzáadásával egyedi karaktert kölcsönöz.