Design magazin
Design magazin
A Templom

Mary Help of Christian Church

A Templom Tekintettel a katolikus közösség kibővítésére és a turisták számának növekedésére a Suratthani-ban lévő Samui-szigeten. A keresztény egyház külső Mária segítségét imádkozó kezek, sarokszárnyak és a Szentlélek sugarai kombinált formájában tervezték. Belső tér, biztonság, mint az anyaméhben. A hosszú és keskeny könnyű üreg és egy nagy, könnyű hőszigetelő beton szárny segítségével építették fel az árnyékot, amely idővel változik, de megőrzi a belső kényelmet. Minimalizálja a szimbolikus dekorációt és a természetes anyag felhasználását, mint alázatos nyugalmat imádkozva.

Lakóház

Abstract House

Lakóház A rezidencia korszerű esztétikát alkalmaz, miközben megőrzi a központi udvart, amely a házépítésben a hagyományos Kuvaiti gyakorlatot idézi elő. Itt a tartózkodási hely megengedi, hogy mind a múlt, mind a jelen felismerhető legyen, összecsapás nélkül. A fő ajtó lépcsőin lévő víz funkció kifelé söpör, a padlótól a mennyezetig érő üveg nyitottabbá teszi a tereket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén menjenek a külső és a belső, a múlt és a jelen között.

Kanapé

Shell

Kanapé A Shell kanapé a tengeri kagyló vázlatainak és a divat trendeknek a kombinációjaként jelent meg az exoskeleton technológia és a 3D nyomtatás utánzásában. A cél egy optikai illúzió hatására kialakított kanapé létrehozása volt. A könnyű és tágas bútorokat otthon és kültéren is lehet használni. A könnyűség eléréséhez nejlon kötelek hálóját használtuk. Így a hasított test keménységét kiegyenlíti a sziluett vonalak fonása és lágysága. Az ülés sarokrészei alatt található merev alap használható oldalsó asztalokként, valamint puha ülések és párnák készítik a kompozíciót.

Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Fotel

Infinity

Fotel Az Infinity fotel kialakításának fő hangsúlya pontosan a háttámla. Ez a végtelenség jelének hivatkozása - egy nyolc fordított alak. Úgy tűnik, hogy megváltoztatja alakját forduláskor, a vonalak dinamikájának beállításakor és a végtelen jel több síkon történő újbóli létrehozásakor. A háttámlát több rugalmas szalag húzza össze, amelyek külső hurkot alkotnak, amely szintén visszatér az élet és az egyensúly végtelen ciklusának szimbolikájához. További hangsúlyt kap az egyedi lábcsúszás, amely biztonságosan rögzíti és támasztja alá a karosszék oldalsó részeit, akárcsak a bilincsek.

Kávézó

Hunters Roots

Kávézó Válaszul egy modern, tiszta esztétikára adott válaszra, absztrakt formában használt, fából készült gyümölcsládák által ihletett belső terek készültek. A ládák kitöltik a tereket, és magával ragadó, majdnem barlangszerű szobrászati formát hoznak létre, ugyanakkor az egyszerű és egyenes geometriai alakzatokból készül. Az eredmény tiszta és ellenőrzött térbeli élmény. Az okos kialakítás maximalizálja a korlátozott helyet is, mivel a praktikus berendezéseket dekoratív elemekké alakítja. A világítás, a szekrények és a polcok hozzájárulnak a tervezési koncepcióhoz és a szobrászati megjelenéshez.