Design magazin
Design magazin
Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Fun house

Szórakoztató Ház Gyerekeknek Ez az épülettervezés gyerekeknek szól, akik megtanulják és játszanak, és ez egy nagyon szórakoztató ház egy szuper apától. A tervező kombinálta az egészséges anyagokat és a biztonsági formákat, hogy csodálatos és érdekes helyet kapjon. Megkíséreltek kényelmes és meleg játszóházat készíteni, és fokozzák a szülő-gyermek kapcsolatot. Az ügyfél azt mondta a tervezőnek, hogy 3 célt valósítson meg, amelyek a következők voltak: (1) természetes és biztonsági anyagok, (2) boldoggá teszik a gyermekeket és a szülőket, és (3) elegendő tárhelyet biztosítanak. A tervező egy egyszerű és egyértelmű módszert talált a cél elérésére, mely otthont jelent, amely a gyermekek térének kezdete.

Belső Ház

Spirit concentration

Belső Ház Mi a hely egy háznak? A tervező úgy véli, hogy a formatervezés a tulajdonos követelményeiből származik, és a lelket az űrbe hozza. Ezért a tervező a kedves pár navigálta a tér célját. Mindkét tulajdonos imádja az anyagokat és a design megoldást a japán kultúrához viszonyítva. Az emlékek gondolatai közötti ábrázolásához úgy döntöttek, hogy különféle fa textúrákat használnak lélekház létrehozására. Következésképpen ennek az ideális háznak a 3 konszenzusos célját kitűzték, amelyek: (1) nyugalmi légkör, (2) rugalmas és elbűvölő nyilvános terek, és (3) kényelmes és láthatatlan magánterek.

Az Emlékekhez

Memory Transmitting

Az Emlékekhez Ez a ház fagerendákkal és a fehér téglák lépcsőzetes halmazával közvetíti a ház képeit. A fény a ház körüli fehér téglák tereiből származik, és különleges légkört teremt az ügyfél számára. A tervező számos módszert alkalmaz annak érdekében, hogy megoldja az épület korlátozásait a klímaberendezésekre és a tárolóhelyekre. Ezenkívül keverje össze az anyagokat az ügyfél emlékével, és meleg és elegáns esztétikát nyújtson a szerkezeten keresztül, összekötve a ház egyedi stílusát.

Belső Ház

Seamless Blank

Belső Ház Ez a ház bemutatja a háziasszony egyedülálló életmódját, amely grafikus és vállalkozó otthona. A tervező természetes anyagokat mutat be a háziasszony preferenciáinak szemléltetésére és az üres helyek megőrzésére, hogy kitöltse a családtag cuccát. A konyha a ház központja, speciálisan körülhatárolt kilátással a háziasszony számára, és ügyeljen arra, hogy a szülők bárhol láthassák. A ház fehér gránit varrat nélküli padlóval, olasz ásványi festéssel, átlátszó üveggel és fehér porbevonattal van felszerelve, hogy felfedje az anyagok elegáns részleteit.

Belső Ház

Warm loft

Belső Ház Ipari stílusú ház meleg anyagokkal. Ez a ház több funkciót készít az ügyfelek számára az életminőség előmozdítása érdekében. A tervező megpróbálta összekapcsolni a csöveket az egyes terekkel, valamint a kombinált fa-, acél- és ENT-csöveket, hogy szemléltesse az ügyfelek életét. Nem ugyanaz, mint a szokásos ipari stílusban, ez a ház csak kevés színt ad be és sok tárolóhelyet készít elő.

Szék

Ydin

Szék Az Ydin széklet egy egyszerű rögzítőrendszernek köszönhetően saját maga is felszerelhető, speciális szerszámok használata nélkül. A 4 azonos láb nincs elrendezve meghatározott sorrendben, és a beton ülés, amely kulcstartóként szolgál, mindent a helyén tart. A lábakat lépcsőgyártó fémből készítik, a hagyományos famegmunkálási technikákkal könnyen megmunkálhatók és végül olajozzák. Az ülést egyszerűen egy tartós szálerősítésű UHP betonból öntik. A fenntarthatóság további érve csak 5 különálló alkatrész, amelyek laposan csomagolva és készen állnak a végső fogyasztókhoz történő szállításra.