Design magazin
Design magazin
Eseménymarketing Anyag

Artificial Intelligence In Design

Eseménymarketing Anyag A grafikai tervezés vizuálisan mutatja be, hogyan válhat a mesterséges intelligencia a tervezők szövetségesévé a közeljövőben. Betekintést nyújt abba, hogy a mesterséges intelligencia hogyan segíthet a fogyasztói élmény személyre szabásában, és hogyan áll a kreativitás a művészet, a tudomány, a mérnöki tudomány és a design célkeresztjében. Az Artificial Intelligence In Graphic Design Conference egy 3 napos rendezvény novemberben San Franciscóban, Kaliforniában. Minden nap van egy tervezési workshop, különböző előadók előadásai.

Vizuális Kommunikáció

Finding Your Focus

Vizuális Kommunikáció A tervező célja egy olyan vizuális koncepció megjelenítése, amely egy fogalmi és tipográfiai rendszert demonstrál. Így a kompozíció egy meghatározott szókincsből, pontos mérésekből és központi előírásokból áll, amelyeket a tervező alaposan figyelembe vett. A tervező célja továbbá egy világos tipográfiai hierarchia felállítása annak érdekében, hogy meghatározza és mozgassa azt a sorrendet, amelyben a közönség megkapja a tervből származó információkat.

Jacht

Atlantico

Jacht A 77 méteres Atlantico egy élvezeti jacht, kiterjedt külső területekkel és széles belső terekkel, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy élvezzék a kilátást és érintkezzenek vele. A tervezés célja egy modern jacht létrehozása volt, időtlen eleganciával. Különös hangsúlyt fektettek az arányokra, hogy a profil alacsony maradjon. A jachtnak hat fedélzete van, felszereltségekkel és szolgáltatásokkal, például helikopter-leszállóval, zsenge garázsokkal motorcsónakkal és jetskivel. Hat lakosztályos kabin tizenkét vendéget fogad, míg a tulajdonosnak van egy terasza külső társalgóval és jakuzzival. Van egy külső és egy 7 méteres belső medence. A jacht hibrid hajtású.

Márkaépítés

Cut and Paste

Márkaépítés Ez a projekt eszköztár, a Kivágás és beillesztés: A vizuális plágium megelőzése egy olyan témával foglalkozik, amely a tervezési iparban mindenkit érinthet, a vizuális plágium azonban olyan téma, amelyről ritkán esik szó. Ennek oka lehet a képről való hivatkozás és a másolás közötti kétértelműség. Ezért ez a projekt azt javasolja, hogy felhívja a figyelmet a vizuális plágiumot körülvevő szürke területekre, és ezt helyezze a kreativitásról szóló beszélgetések előterébe.

Márkaépítés

Peace and Presence Wellbeing

Márkaépítés A Peace and Presence Well-being egy egyesült királyságbeli székhelyű holisztikus terápiás cég, amely olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a reflexológia, a holisztikus masszázs és a reiki a test, a lélek és a lélek megfiatalítására. A P&PW márka vizuális nyelve azon a vágyon alapul, hogy egy békés, megnyugtató és ellazító állapotot idézzen elő, amelyet a természet nosztalgikus gyermekkori emlékei ihlettek, kifejezetten a folyópartokon és erdős tájakon található növény- és állatvilágból. A színpaletta a Georgian Water jellegzetességeiből merít ihletet eredeti és oxidált állapotukban is, ismét kibontakozva a régmúlt idők nosztalgiájával.

Könyv

The Big Book of Bullshit

Könyv A Big Book of Bullshit kiadvány az igazság, a bizalom és a hazugság grafikus feltárása, és 3 vizuálisan egymás mellé helyezett fejezetre oszlik. Az igazság: Illusztrált esszé a megtévesztés pszichológiájáról. The Trust: vizuális vizsgálat a bizalom fogalmáról és a The Lies: A baromságok illusztrált galériája, mind a megtévesztés névtelen vallomásaiból származnak. A könyv vizuális elrendezését Jan Tschichold „Van de Graaf kánonja” ihlette, amelyet a könyvtervezésben használnak az oldal tetszetős arányú felosztására.