Design magazin
Design magazin
A Paravent

Positive and Negative

A Paravent Ez egy olyan termék, amely funkcióként és szépségként egyidejűleg szolgál, a kultúra és a gyökerekkel együtt fűszerezve. A „pozitív és negatív” szolga egy állítható és mozgatható akadályt jelent a magánélet számára, amely nem kinyúlik vagy nem zavarja meg a teret. Az iszlám motívum csipkeszerű hatást eredményez, amelyet kivonnak és versnek vetnek a Corian / Resin anyagból. A yin yang-hoz hasonlóan mindig egy kicsit jó a rosszban és mindig egy kicsit a jó a jóban. Amikor a nap „pozitív és negatív” -ra áll, valóban ragyogó pillanatát látja, a geometriai árnyékok pedig a szobát festenek.

Koktélbár

Gamsei

Koktélbár A Gamsei 2013-as megnyitásakor a hiper-lokalizmus bevezetésre került egy olyan gyakorlati területre, amely addig főleg az élelmiszer-jelenetre korlátozódott. A Gamsei-nél a koktélok összetevőit vagy vadon táplálják, vagy pedig helyi artéziai gazdák termesztik. A bár belseje e filozófia egyértelmű folytatása. Csakúgy, mint a koktélok, a Buero Wagner az összes anyagot helyben beszerezte, és szoros együttműködésben dolgozott a helyi gyártókkal egyedi gyártású megoldások előállítása érdekében. A Gamsei egy teljesen integrált koncepció, amely koktél ivás eseményét új élménnyé teszi.

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás

PURE

A Tenger Gyümölcsei Csomagolás Ennek az új termékcsaládnak a koncepciója "mentes". Egyszerűen fogalmazva: szokatlanul nyugodt mintát készítettünk. Az ónozott tenger gyümölcsei esetében általában sötét és zsúfolt csomagolások vannak kialakítva, "bármilyen optikai előtét nélkül". Másrészről, a választék az allergiások és az ételek érzékeny embereinek is szól. Tehát szinte szándékosan valamilyen orvosi. Az eladás 2013 januárjában kezdődött és rendkívül sikeres. A kiskereskedelem visszajelzése a következő: Nagyon régóta vártunk egy jó megjelenésű és átgondolt koncepcióra. Az ügyfél imádni fogja.

Vállalati Építészeti Koncepció

ajando Next Level C R M

Vállalati Építészeti Koncepció ajando Loft koncepció: Az információ világegyetemünk építőanyaga. Nagyon szokatlan tetőtér került kialakításra a németországi Mannheim kikötő kerületében. A teljes ajando csapat 2013 januárjától kezdve ott fog élni és dolgozni. Peter Stasek építész és a Karlsruhe városában található loftwerk építésziroda a loft vállalati építészeti koncepciója mögött áll. Inspirációját a Wheeler kvantumfizikája, Josef M. Hoffmann építészete és természetesen az ajando információs szakértelme ihlette: "Az információ teszi a világot körbe". Szöveg: Koglin Ilona ingyenes újságíró

A Városi Elektrikus Trike

Lecomotion

A Városi Elektrikus Trike Mind a környezetbarát, mind az innovatív LECOMOTION E-trike egy elektromos segédtricikli, amelyet beágyazott bevásárlókocsik ihlette. A LECOMOTION E-trikereket úgy tervezték, hogy a városi kerékpár-megosztó rendszer részeként működjenek. Úgy tervezték, hogy egymásba fészkeljenek egy sorban a kompakt tárolás érdekében, és megkönnyítsék sokaság egyszerre történő összegyűjtését és mozgatását egy lengő hátsó ajtó és kivehető forgattyú-készlet segítségével. A pedálozási segítségnyújtás biztosított. Használhatja normál kerékpárként, a támogató akkumulátorral vagy anélkül. A rakomány 2 gyerek vagy egy felnőtt szállítását is lehetővé tette.