Design magazin
Design magazin
A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.

Fülbevaló

Van Gogh

Fülbevaló A fülbevalókat a virágzó mandulafa ihlette. Van Gogh festette. Az ágak finomságát finom Cartier-típusú láncok reprezentálják, amelyek, akárcsak az ágak, a szél felé haladnak. A különböző drágakövek különböző árnyalatai, szinte fehértől az erősebb rózsaszínig, a virágok árnyalatát képviselik. A virágzó virágok csoportját különböző vágókövek képviselik. Készült 18 ezer arany, rózsaszín gyémánt, morganit, rózsaszín zafír és rózsaszín turmalin anyagból. Csiszolt és texturált felület. Rendkívül könnyű és tökéletes illeszkedéssel. Ez a tavasz érkezése ékszer formájában.

A Kézitáskák

Qwerty Elemental

A Kézitáskák Csakúgy, mint az írógépek tervezési evolúciója megmutatja az átalakulást egy rendkívül összetett vizuális alapról a tiszta, bélelt, egyszerű geometriai formára, a Qwerty-elementál is az erő, a szimmetria és az egyszerűség megtestesítője. A különféle kézművesek által készített konstruktív acél alkatrészek a termék megkülönböztető vizuális jellemzői, amelyek építészeti megjelenést kölcsönöznek a táskának. A táska alapvető sajátossága két írógépkulcs, amelyeket saját tervezésű és a tervező összeszerel.

Női Ruha Kollekció

Macaroni Club

Női Ruha Kollekció A kollekció, a Macaroni Club, a 18. század közepétől származó makaróni ihlette, összekapcsolva őket a mai logóval függő emberekkel. A makaróni volt a kifejezés azoknak a férfiaknak, akik meghaladták a londoni szokásos divathatárokat. A 18. századi logó mánia voltak. Ez a kollekció célja, hogy megmutassa a logó hatalmát a múlttól napjainkig, és önmagában márkaként alkotja a Macaroni Clubot. A formatervezési részletek az 1770-es makaróni jelmezekből és a jelenlegi divat trendből származnak, extrém volumen és hosszúság mellett.

Óra

Argo

Óra Az Argo by Gravithin egy olyan időmérő darab, amelynek kialakítását egy szextáns ihlette. Gravírozott dupla tárcsával rendelkezik, amely két árnyalatban kapható: Mélykék és Fekete-tenger, az Argo hajó mitikus kalandjai tiszteletére. A szíve a svájci Ronda 705 kvarcmozgásnak köszönhetően dobog, míg a zafírüveg és az erős 316L szálcsiszolt acél még nagyobb ellenállást biztosít. 5ATM vízálló. Az óra háromféle színben kapható (arany, ezüst és fekete), két tárcsafényben (mélykék és a fekete-tengeri) és hat szíjmodellben, két különböző anyagból.

Női Ruha Kollekció

Hybrid Beauty

Női Ruha Kollekció A Hybrid Beauty kollekció célja, hogy a ravaszságot használja a túlélési mechanizmusként. Az alapozott aranyos funkciók a szalagok, fodrok és virágok, amelyeket a hagyományos malomipari és couture technikák újítanak fel. Ez újjáépíti a régi couture technikákat a modern hibridhez, amely romantikus, sötét, de örök. A Hybrid Beauty teljes tervezési folyamata elősegíti a fenntarthatóságot, hogy időtálló terveket hozzon létre.