Design magazin
Design magazin
Ékszerek

odyssey

Ékszerek A monomer által kifejlesztett Odüsszea alapvető gondolata magában foglalja a hatalmas, geometriai alakzatok mintázattal ellátott bőrrel történő bevonását. Ebből kiindulva kialakul a világosság és torzulás, átláthatóság és elrejtés kölcsönhatása. Minden geometriai alakzat és mintázat tetszés szerint kombinálható, változtatható és kiegészítésekkel kiegészíthető. Ez a lenyűgöző, egyszerű ötlet lehetővé teszi egy szinte kimeríthetetlen formatervezési minta létrehozását, amely tökéletesen megegyezik a gyors prototípus (3D nyomtatás) által kínált lehetőségekkel, mivel minden ügyfél készíthet egy teljesen egyedi és egyedi terméket (látogatás: www.monomer). eu-shop).

A Tapintható Szövet

Textile Braille

A Tapintható Szövet Ipari univerzális jacquard textil, amelyet vakok fordítójának gondoltak. Ezt a szövetet jó látású emberek olvashatják el, és célja, hogy segítse azokat a vak embereket, akik elveszítik látásukat vagy látási problémák vannak; annak érdekében, hogy megtanulja a Braille-rendszert egy barátságos és közös anyaggal: szövet. Az ábécét, számokat és írásjeleket tartalmazza. Nincs hozzáadva színek. Ez egy szürkeárnyalatos termék, amely a fényérzékelés elve. Ez egy társadalmi jelentőségű projekt, amely túlmutat a textiltermékeken.

Szemüveg

Mykita Mylon, Basky

Szemüveg A MYKITA MYLON kollekció könnyű poliamid anyagból készül, kiemelkedő egyéni állíthatósággal. Ez a speciális anyag rétegekből készül, a szelektív lézeres szinterelés (SLS) technikának köszönhetően. A hagyományos kerek és ovális-kerek panto szemüveg alakjának újraértelmezésével, amely az 1930-as években divatos volt, a BASKY modell új arcot kölcsönöz ennek a szemüveg kollekciónak, amelyet eredetileg a sportban való felhasználásra terveztek.

Az Óra

Ring Watch

Az Óra A Gyűrűóra a hagyományos karóra maximális egyszerűsítését jelenti, a számok és a kezek kiküszöbölésével a két gyűrű javára. Ez a minimalista kialakítás tiszta és egyszerű megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az órák szemet gyönyörködtető esztétikájához. Az aláírási korona továbbra is hatékony eszközt nyújt az óra megváltoztatására, miközben a rejtett e-ink képernyője kivételes felbontással mutatja az élénk színű sávokat, végül megőrizve egy analóg képet, miközben hosszabb az akkumulátor élettartama.

Karkötő

Fred

Karkötő Számos különféle karkötő és karperec létezik: dizájnerek, arany, műanyag, olcsó és drága ... de gyönyörűek, amilyenek is, mind mindig egyszerűek és csak karkötők. Fred valami több. Ezek a mandzsetták egyszerűségükben újraélesztették a régi idők nemességét, mégis modernek. Mezítetlen kezekkel, selyem blúzokkal vagy fekete pulóverekkel is viselhetők, és mindig hozzá fognak adni a klasszikus osztályt a rajtuk lévőkhöz. Ezek a karkötők egyediek, mert párként érkeznek. Nagyon könnyűek, és emiatt viselhetetlenné válnak. Ha ezeket viseli, akkor az észrevehetően észrevehető!

Nyaklánc És Bross

I Am Hydrogen

Nyaklánc És Bross A mintát a makrokozmosz és a mikrokozmosz neoplatón filozófiája ihlette, ugyanazokat a mintákat látva a kozmosz minden szintjén. Az aranyarányra és a fibonacci-szekvenciára hivatkozva a nyaklánc matematikai felépítésű, amely utánozza a természetben megfigyelt fitotaxis mintákat, ahogyan a napraforgó, a százszorszépek és számos más növény látja. Az arany tórus az univerzumot ábrázolja, amelyet a tér-idő szövet borít be. Az "I Am Hydrogen" egyidejűleg a "Design univerzális állandója" és maga az univerzum modelljét képviseli.