Design magazin
Design magazin
A Kézitáskák

Qwerty Elemental

A Kézitáskák Csakúgy, mint az írógépek tervezési evolúciója megmutatja az átalakulást egy rendkívül összetett vizuális alapról a tiszta, bélelt, egyszerű geometriai formára, a Qwerty-elementál is az erő, a szimmetria és az egyszerűség megtestesítője. A különféle kézművesek által készített konstruktív acél alkatrészek a termék megkülönböztető vizuális jellemzői, amelyek építészeti megjelenést kölcsönöznek a táskának. A táska alapvető sajátossága két írógépkulcs, amelyeket saját tervezésű és a tervező összeszerel.

Női Ruha Kollekció

Macaroni Club

Női Ruha Kollekció A kollekció, a Macaroni Club, a 18. század közepétől származó makaróni ihlette, összekapcsolva őket a mai logóval függő emberekkel. A makaróni volt a kifejezés azoknak a férfiaknak, akik meghaladták a londoni szokásos divathatárokat. A 18. századi logó mánia voltak. Ez a kollekció célja, hogy megmutassa a logó hatalmát a múlttól napjainkig, és önmagában márkaként alkotja a Macaroni Clubot. A formatervezési részletek az 1770-es makaróni jelmezekből és a jelenlegi divat trendből származnak, extrém volumen és hosszúság mellett.

Óra

Argo

Óra Az Argo by Gravithin egy olyan időmérő darab, amelynek kialakítását egy szextáns ihlette. Gravírozott dupla tárcsával rendelkezik, amely két árnyalatban kapható: Mélykék és Fekete-tenger, az Argo hajó mitikus kalandjai tiszteletére. A szíve a svájci Ronda 705 kvarcmozgásnak köszönhetően dobog, míg a zafírüveg és az erős 316L szálcsiszolt acél még nagyobb ellenállást biztosít. 5ATM vízálló. Az óra háromféle színben kapható (arany, ezüst és fekete), két tárcsafényben (mélykék és a fekete-tengeri) és hat szíjmodellben, két különböző anyagból.

Női Ruha Kollekció

Hybrid Beauty

Női Ruha Kollekció A Hybrid Beauty kollekció célja, hogy a ravaszságot használja a túlélési mechanizmusként. Az alapozott aranyos funkciók a szalagok, fodrok és virágok, amelyeket a hagyományos malomipari és couture technikák újítanak fel. Ez újjáépíti a régi couture technikákat a modern hibridhez, amely romantikus, sötét, de örök. A Hybrid Beauty teljes tervezési folyamata elősegíti a fenntarthatóságot, hogy időtálló terveket hozzon létre.

Gyűrű

Ohgi

Gyűrű Mimaya Dale, az Ohgi gyűrű tervezője szimbolikus üzenetet küldött ezzel a gyűrűvel. A gyűrű inspirációja a japán összecsukható rajongók pozitív jelentéseiből származott, és mennyire szeretik őket a japán kultúrában. Az anyag 18K sárga aranyat és zafírt használ fel, és fényűző aurát hoznak létre. Sőt, a lehajtható ventilátor egy gyűrűn ül egy szögben, amely egyedi szépséget ad. Terve a keleti és a nyugati egység.

Gyűrű

Gabo

Gyűrű A Gabo gyűrűt arra tervezték, hogy ösztönözze az embereket az élet játékos oldalának újbóli megjelenésére, amely általában elveszik a felnőttkor megérkezésekor. A tervezőt az emlékek inspirálták, amikor megfigyelték a fiát, aki színes varázskockájával játszik. A felhasználó a két független modul elforgatásával játszhat a gyűrűvel. Ezzel a drágakő színkészleteit vagy a modulok helyzetét össze lehet illeszteni vagy eltéríteni lehet. A játékos szempont mellett a felhasználó választhat, hogy mindennap más gyűrűt visel.