Design magazin
Design magazin
Az Olajbogyó Tál

Oli

Az Olajbogyó Tál Az OLI-t, egy vizuálisan minimalista objektumot funkciója, azaz a konkrét szükségletből fakadó gödrök elrejtésének gondolata alapján hozták létre. Követte a különféle helyzetek megfigyeléseit, a gödrök csúnyait és az olajbogyó szépségének fokozásának szükségességét. Kettős felhasználású csomagolásként az Oli-t úgy hozták létre, hogy egyszer kinyitotta, hangsúlyozni fogja a meglepetés tényezőjét. A tervezőt az olajbogyó alakja és egyszerűsége ihlette. A porcelán megválasztása maga az anyag értékével és felhasználhatóságával függ össze.

Projekt neve : Oli, A tervezők neve : Miguel Pinto Félix, Ügyfél neve : MPFXDESIGN.

Oli Az Olajbogyó Tál

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.