Design magazin
Design magazin
Az Olajbogyó Tál

Oli

Az Olajbogyó Tál Az OLI-t, egy vizuálisan minimalista objektumot funkciója, azaz a konkrét szükségletből fakadó gödrök elrejtésének gondolata alapján hozták létre. Követte a különféle helyzetek megfigyeléseit, a gödrök csúnyait és az olajbogyó szépségének fokozásának szükségességét. Kettős felhasználású csomagolásként az Oli-t úgy hozták létre, hogy egyszer kinyitotta, hangsúlyozni fogja a meglepetés tényezőjét. A tervezőt az olajbogyó alakja és egyszerűsége ihlette. A porcelán megválasztása maga az anyag értékével és felhasználhatóságával függ össze.

Projekt neve : Oli, A tervezők neve : Miguel Pinto Félix, Ügyfél neve : MPFXDESIGN.

Oli Az Olajbogyó Tál

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.