Design magazin
Design magazin
Az Olajbogyó Tál

Oli

Az Olajbogyó Tál Az OLI-t, egy vizuálisan minimalista objektumot funkciója, azaz a konkrét szükségletből fakadó gödrök elrejtésének gondolata alapján hozták létre. Követte a különféle helyzetek megfigyeléseit, a gödrök csúnyait és az olajbogyó szépségének fokozásának szükségességét. Kettős felhasználású csomagolásként az Oli-t úgy hozták létre, hogy egyszer kinyitotta, hangsúlyozni fogja a meglepetés tényezőjét. A tervezőt az olajbogyó alakja és egyszerűsége ihlette. A porcelán megválasztása maga az anyag értékével és felhasználhatóságával függ össze.

Projekt neve : Oli, A tervezők neve : Miguel Pinto Félix, Ügyfél neve : MPFXDESIGN.

Oli Az Olajbogyó Tál

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.