Design magazin
Design magazin
A Dvd Doboz

Paths of Light

A Dvd Doboz A Zina Caramelo rövid animációs Paths of Light animációjának legjobb módja annak biztosítása volt, hogy a DVD-nek szép, megfelelő egysége legyen. A csomagolás valójában úgy néz ki, mintha kivették volna az erdőből és öntötték CD-lemez létrehozásához. Kívülről különféle vonalak láthatók, amelyek szinte kis fákként jelennek meg a ház oldalán. A fa külső felület is rendkívül naturalista megjelenést kölcsönöz. A Paths of Light egy szélsőséges frissítés azokhoz az esetekhez képest, amelyeket sokan láttak a 1990-es évek CD-jén, amelyek általában alap műanyagból álltak, és papírcsomaggal megmagyarázták a tartalmat. (Szöveg: JD Munro)

Weboldal Tervezés

Trionn Design

Weboldal Tervezés A fehér vászon ideális hátteret kínál az építkezéshez. A cukros, édes színkombináció tökéletes figyelemfelkeltő elemet biztosít, amely felhívja a nézőt. A serif és a sans serif betűtípusok, valamint a súlyozás és a színek kombinációja olyan merész keveréket eredményez, amely arra készteti a nézőt, hogy tovább vizsgálja. HTML5 Parallax animációs weboldal, reagáló, Saját munkatársak vektor-karaktereinek tervezésével rendelkezik. egyedülálló Design Ever élénk színű, szép és sima animációkkal ..

A Sör Színminták

Beertone

A Sör Színminták A Beertone az első sör-referencia útmutató, amely a különböző sörszínekre alapul, üveg alakú ventilátorként bemutatva. Az első kiadáshoz 202 különböző svájci sörről gyűjtöttünk információkat, amelyek országszerte utaznak, keletről nyugatra, északról délre. Az egész folyamat sok időt igényelt és részletes logisztikát igényelt a megvalósításhoz, ám e két szenvedély együttes eredménye nagyon büszkevé tesz minket, és további kiadásokat már terveznek. Egészségére!

A Márka Identitás

SATA | BIA - Blue Islands Açor

A Márka Identitás A BIA az atlanti égbolt helyi madár szimbóluma, amely gondolatokon és álmokon fekszik az országok felett, a természet pilóta, amely embereket, emlékeket, üzletet és cégeket szállít. A SATA-nál a BIA mindig szimbolizálja a szigetcsoport kilenc szigetének egyesülését egy atlanti kihívásban: vigye az Azori-szigetek nevét a világba, és hozza a világot az Azori-szigetekre. A BIA - Kék Szigetek Açor - egy újból feltalált acor madár, egyenes vonalú, prototípusok futurisztikus ihletésével, egyedi genetikai kódjára építve, aszimmetrikus, megkülönböztető és színes, mint az Azori-szigetek kilenc szigete.

A Digitális Interaktív Magazin

DesignSoul Digital Magazine

A Digitális Interaktív Magazin A Filli Boya Design Soul Magazine más és élvezetes módon magyarázza olvasói számára a színek fontosságát az életünkben. A Design Soul tartalma széles területet tartalmaz a divatotól a művészetig; a dekorációtól a személyes gondoskodásig; a sporttól a technológiáig, sőt az ételektől és italoktól kezdve a könyvekig. A híres és érdekes portrék, elemzések, legújabb technológiák és interjúk mellett a magazin érdekes tartalmakat, videókat és zenét is tartalmaz. A Filli Boya Design Soul Magazine negyedévente jelenik meg iPad, iPhone és Android rendszeren.

A Cigaretta / Gumi Tartály

Smartstreets-Smartbin™

A Cigaretta / Gumi Tartály A többszörös szabadalmaztatott hulladéktároló egyedi képességekkel a Smartbin ™ kiegészíti a meglévő utcai infrastruktúra felszerelését ikerként, háttámlával bármilyen méretű vagy formájú lámpaoszlop vagy jelzőtábla körül, vagy egyedülálló formában a falra, korlátra és lábakra. Ez új, váratlan értéket ad a meglévő utcai eszközökhöz, létrehozva a kényelmes, kiszámíthatóan elhelyezhető cigaretta- és gumihulladék-tartályok hálózatait, amelyek mindig elérhetőek, anélkül, hogy rendetlenséget jelentenek az utcai jelenethez. A Smartbin átalakítja az utcai gondozást a világ nagyvárosaiban azáltal, hogy hatékonyan reagál a cigarettára és az ínyre.