Design magazin
Design magazin
A Borcímkék

KannuNaUm

A Borcímkék A KannuNaUm borcímkék kialakítását kifinomult és minimális stílus jellemzi, amelyet szimbólumok keresésével nyernek, amelyek a történelemre utalhatnak. A Hosszúság Országának szőlőművelőinek területe, kultúrája és szenvedélye e két összehangolt címkére koncentrálódik. Mindent tovább javít a centenáriumi szőlő tervezése, amelyet 3D-ben öntött arany technikával készítettek. Ikonográfiai terv, amely bemutatja ezeknek a boroknak a történetét, és velük együtt annak a földnek a történetét, ahonnan született, az Ogliastra a Szencián Centenáriumok földje.

A Borcímkék Kialakítása

I Classici Cherchi

A Borcímkék Kialakítása Egy szardíniai történelmi borászat számára 1970 óta tervezték a The Classics borok címkéinek újratelepítését. Az új címkék tanulmányozása meg kívánta őrizni a kapcsolatot a társaság által követett hagyományokkal. A korábbi címkékkel ellentétben ez olyan eleganciát adott, amely megfelel a borok magas minőségének. Mert a címkék olyan Braille-technikával dolgoztak, amely mérlegelés nélkül hozza az eleganciát és a stílust. A virágmintás Usini közeli Santa Croce-templom mintájának grafikus kidolgozásán alapul, amely szintén a cég emblémája.

A Borcímke

Guapos

A Borcímke A formatervezés célja a modern formatervezés és a művészet nordic tendenciái közötti összeolvadás, a bor származási országának ábrázolásával. Minden élvágás jelöli az egyes szőlőültetvények magasságát és a szőlőfajta színét. Ha az összes üveget egymáshoz igazítják, akkor Portugália északi részének, azaz a bornak a szülő régiójának tájainak alakját képezi.

A Régi Kastély Helyreállítása

Timeless

A Régi Kastély Helyreállítása A tulajdonos 2013. áprilisában megvásárolta a skóciában található Crawfordton házat, amelynek célja az ősi skót nemesség eredeti ízének helyreállítása volt, és összeegyeztethető a modern élettel. Az ókori kastély jellegzetességeit és történelmi lerakódásait eredeti ízekkel őrzik meg. A különböző évszázadok tervezési esztétikája és regionális kultúrája ugyanabban a térben ütköznek a művészeti szikrákkal.

A Magazin Borítójára

TimeFlies

A Magazin Borítójára A fő gondolat az volt, hogy kitűnjön a hagyományos ügyfélmagazinok tömegéből. Mindenekelőtt a szokatlan borító segítségével. A TimeFlies magazin előlapján a Nordica légitársaság kortárs észt formatervezésű, a magazin címét az egyes kiadások borítóján a bemutatott mű szerzője írja. A magazin modern és minimalista dizájnja további szavak nélkül közvetíti az új légitársaság kreativitását, az észt természet vonzerejét és a fiatal észt tervezők sikerét.

A Közösségi Média Digitális Receptjei

DIY Spice Blends by Chef Heidi

A Közösségi Média Digitális Receptjei Az Unilever Food Solutions arra kötelezte Heidi Heckmann lakosztályt (Fokvárosi Regionális Vevőszakács), hogy 11 egyedi fűszerkeverék-receptet készítsen a Robertsons Spice sorozat segítségével. A „Utazásunk, felfedezésed” kampány részeként az ötlet az volt, hogy egyedi képeket és mintákat készítsen ezeknek az összetevőknek a felhasználásával egy szórakoztató Facebook kampányhoz. Heti séf egyedi Spice-keverékeit minden héten médiagazdag Facebook vászonbejegyzésként jelentették meg. Ezen receptek mindegyikét az iPad letöltheti az UFS.com webhelyen.