Design magazin
Design magazin
Az Interaktív Művészeti Installáció

Pulse Pavilion

Az Interaktív Művészeti Installáció A Pulse Pavilion egy interaktív installáció, amely több érzékszervi élményben egyesíti a fényt, a színeket, a mozgást és a hangot. Külső részén egy egyszerű fekete doboz található, de belépve belemerül az illúzióba, hogy a led lámpák, a pulzáló hang és az élénk grafika együtt teremtenek. A színes kiállítási identitást a pavilon szellemében hozzák létre, a pavilon belsejéből származó grafika és egyedi tervezésű betűkészlet felhasználásával.

A Kereskedelmi Animáció

Simplest Happiness

A Kereskedelmi Animáció A kínai állatövben 2019 a sertés éve, tehát a Yen C tervezte a szeletelt sertést, és ez egy büntetés a kínai "sok forró filmben". A boldog karakterek összhangban vannak a csatorna imázsával és azon boldog érzelmekkel, amelyeket a csatorna a közönség számára akar adni. A videó négy film elem kombinációja. A játszó gyermekek a legjobban tiszta boldogságot mutathatnak be, és remélhetik, hogy a közönség ugyanazt fogja érezni a filmet.

Az Események Promóciója

Typographic Posters

Az Események Promóciója A tipográfiai plakátok a 2013-ban és 2015-ben készített plakátok gyűjteménye. Ez a projekt magában foglalja a tipográfia kísérleti alkalmazását vonalak, minták és izometrikus perspektívak felhasználásával, amelyek egyedi észlelési élményt generálnak. A poszterek mindegyike kihívást jelent, hogy kommunikáljunk a típus egyetlen felhasználásával. 1. Plakát Felix Beltran 40. évfordulójának ünneplésére. 2. Plakát a Gestalt Intézet 25. évfordulójának ünneplésére. 3. Poszter, hogy tiltakozzanak Mexikóban eltűnt 43 hallgató ellen. 4. A Passion & Design V. konferencia poszter. 5. Julian Carillo tizenhárom hangja.

Hordható Luxusművészet

Animal Instinct

Hordható Luxusművészet A New York-i szobrász és Christopher Ross művészeti ékszerész hordható luxusművészeti gyűjteménye az Animal Instinct állati ihletésű, korlátozott kiadású darabok sorozata, amelyeket a művész bonyolultan készített antik sterling ezüstből, 24 karátos aranyból és cseh üvegből. A művészet, az ékszerek, a haute couture és a luxus formatervezése közötti határokat okosan elhomályosítva a szobrászati övek egyedi, provokatív nyilatkozatokat készítenek, amelyek az állati művészet fogalmát a testbe hozzák. Az erõs, szemet gyönyörködtető és eredeti, az idõtlen nyilatkozatok a női állati ösztöndíj felfedezésére szobrászati formában.

Digitális Átalakulás

Tigi

Digitális Átalakulás A haj divat egyik leg ikonikusabb alkotóeleme bátor lépést tesz a digitális relevancia felé. A Professional dot com és a Tigi Color Copyright termékcsaládok újjáépítését a művészek által készített, egyedi tartalom, a kortárs fotósok bevonása és a még láthatatlan formatervezési kifejezések digitális kombinációja ötvözésével sikerült kezelni. Finom, de éles ellentét a technikák és a kézműves között. Végül vezesse a Tigi-t egészséges lépésről lépésre a valódi digitális átalakuláshoz 0-ról 100-ra.

A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány

O3JECT

A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány Mivel a magánterület a jövőben értékes erőforrássá válik, a jelen korban egyre növekvő igény a szoba meghatározására és megtervezésére egyre fontosabb kérdés. Az O3JECT elkötelezett amellett, hogy csapbiztos helyet állítson elő és hirdessen meg, mint egy ismeretlen jövő esztétikailag vonzó emlékeztetőjét. A Faraday-ketrec elvén épített, kézzel készített, zárt és vezetőképes kocka megtestesíti egy látszólag utópikus szoba ikonikus materializálását, amelyet egy átfogó kampánytervezés útján hirdenek meg.