Design magazin
Design magazin
A Porzsák És A Seprű

Ropo

A Porzsák És A Seprű A Ropo egy önkiegyensúlyozó porzsák és seprű koncepció, amely soha nem esik le a földre. A poros tartály alsó rekeszében található víztartály kis súlyának köszönhetően a Ropo természetesen kiegyensúlyozottan tartja magát. Miután a port könnyen megtisztította a porzsák egyenes ajka segítségével, a felhasználók összekavarhatják a seprűt és a porzsákot, és egyetlen egységként elhelyezhetik anélkül, hogy aggódnának, hogy leesik. A modern organikus forma célja az egyszerűség megteremtése a belső terekben, és a rántható, hevedergörgő funkció a talajtisztítás közben szórakoztatja a felhasználókat.

A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.

Az Üdítőital-Csomagolás

Coca-Cola Tet 2014

Az Üdítőital-Csomagolás A Coca-Cola konzervdobozok sorozatának elkészítéséhez a T nationt kívánságainak millióit országszerte elterjesztik. Ezeket a kívánságokat a Coca-cola Tết szimbólumával (Fecskemadár) használtuk. Mindegyik kannához több száz kézzel rajzolt fecskét készítettek és gondosan elrendeztek egy egyedi szkript körül, amelyek együttesen jelentõs vietnami kívánságok sorozatát alkotják. "Egy" békét jelent. A "Tài" a siker, az "Lộc" a jólét. Ezeket a szavakat széles körben cserélik az ünnep folyamán, és hagyományosan díszítik a Tết-dekorációkat.

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata

Echinoctius

Az Exkluzív Borok Korlátozott Sorozata Ez a projekt sok szempontból egyedülálló. A formatervezésnek tükröznie kellett a kérdéses termék egyedi jellegét - kizárólagos szerzői bor. Emellett követelménynek kellett közölnie a termék nevének mély jelentését - felülmúlás, napfordulás, éjszakai és nappali kontraszt, fekete-fehér, nyitott és homályos. A terv célja az volt, hogy tükrözze az éjszaka rejtett titkot: az éjszakai égbolt szépsége, amely ennyire lenyűgöz minket, valamint a csillagképekben és az állatövben rejtett misztikus rejtvény.

A Könyv

Brazilian Cliches

A Könyv A "brazil Clichés" egy brazil magasnyomású klišek régi katalógusából származó képek felhasználásával készült. De címének oka nemcsak az ábrák összetételében használt klipekkel magyarázható. Minden oldal fordulóján más típusú brazil klisékkel találkozunk: történelmi klipekkel, mint például a portugál érkezése, az őslakos indiánok katechizálása, a kávé és az arany gazdasági ciklusok ... magában foglalja még a brazil kortárs kligeket is, tele dugókkal, adósságok, zárt társasházak és elidegenedés - ábrázolva egy tiszteletlen kortárs vizuális narratívában.

Az Organikus Olívaolaj

Epsilon

Az Organikus Olívaolaj Az Epsilon olívaolaj egy korlátozott kiadású termék, melyet ökológiai olajfaültetvényekből készítenek. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, hagyományos módszerekkel, és az olívaolajat szűrés nélkül palackozzák. Ezt a csomagot úgy terveztük meg, hogy biztosítsa, hogy az erősen tápláló termék érzékeny alkotóelemeit a fogyasztó bármilyen változás nélkül megkapja a malomból. A Quadrotta palackot egy borítással védett, bőrrel megkötött és kézzel készített fadobozba helyezzük, lezárva viasszal. A fogyasztók tehát tudják, hogy a termék közvetlenül a malomból érkezett, bármiféle beavatkozás nélkül.