Design magazin
Design magazin
A Szobrászat

Iceberg

A Szobrászat A jéghegyek belső szobrok. A hegyek összekapcsolásával lehetséges hegység, üvegből készült mentális tájak építése. Az újrahasznosított üvegtárgyak felülete egyedi. Így minden tárgy egyedi karakterrel, lélekkel rendelkezik. A szobrok kézzel készített, aláírt és számozott Finnországban. A jéghegy szobrok mögött álló fő filozófia az éghajlatváltozás tükrözése. Ezért az anyag újrahasznosított üveg.

Watch App

TTMM for Pebble

Watch App A TTMM egy 130 Watchface kollekció, amely a Pebble 2 okosóra számára készült. Az egyes modellek az időt és a dátumot, a hét napját, a lépéseket, az aktivitási időt, a távolságot, a hőmérsékletet és az akkumulátor vagy a Bluetooth állapotát mutatják. A felhasználó testreszabhatja az információ típusát, és rázás után további adatokat láthat. A TTMM karóra egyszerű, minimális, esztétikus. Ez egy számjegy és absztrakt info-grafika kombinációja, amely tökéletes a robotkorszak számára.

Watch App

TTMM for Fitbit

Watch App A TTMM 21 óraszámlapot tartalmaz a Fitbit Versa és a Fitbit Ionic okos órák számára. Az óralapokon egyszerűen a képernyőn megérinti a bonyolult beállításokat. Ez nagyon gyors és egyszerűvé teszi a színek, a tervezett előre beállított elemek és a felhasználói igényekhez igazodó komplikációk használatát. Olyan filmek inspirálta, mint a Blade Runner és a Twin Peaks sorozat.

Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps A TTMM a Pebble Time és Pebble Time Round intelligens órák óráinak gyűjteménye. Itt található két alkalmazás (mind az Android, mind az iOS platformon) 50 és 18 modellel, több mint 600 színvariációval. A TTMM a számjegyek és az absztrakt infographics egyszerű, minimális és esztétikai kombinációja. Most bármikor kiválaszthatja az időstílusát.

A Borcímkék

KannuNaUm

A Borcímkék A KannuNaUm borcímkék kialakítását kifinomult és minimális stílus jellemzi, amelyet szimbólumok keresésével nyernek, amelyek a történelemre utalhatnak. A Hosszúság Országának szőlőművelőinek területe, kultúrája és szenvedélye e két összehangolt címkére koncentrálódik. Mindent tovább javít a centenáriumi szőlő tervezése, amelyet 3D-ben öntött arany technikával készítettek. Ikonográfiai terv, amely bemutatja ezeknek a boroknak a történetét, és velük együtt annak a földnek a történetét, ahonnan született, az Ogliastra a Szencián Centenáriumok földje.

A Borcímkék Kialakítása

I Classici Cherchi

A Borcímkék Kialakítása Egy szardíniai történelmi borászat számára 1970 óta tervezték a The Classics borok címkéinek újratelepítését. Az új címkék tanulmányozása meg kívánta őrizni a kapcsolatot a társaság által követett hagyományokkal. A korábbi címkékkel ellentétben ez olyan eleganciát adott, amely megfelel a borok magas minőségének. Mert a címkék olyan Braille-technikával dolgoztak, amely mérlegelés nélkül hozza az eleganciát és a stílust. A virágmintás Usini közeli Santa Croce-templom mintájának grafikus kidolgozásán alapul, amely szintén a cég emblémája.