Design magazin
Design magazin
Sütemény Állvány

Temple

Sütemény Állvány Az otthoni sütés egyre növekvő népszerűsége alapján láthattunk, hogy szükség van egy modern megjelenésű kortárs süteményállványra, amelyet könnyen el lehet helyezni szekrényben vagy rajzolóban. Könnyen tisztítható és mosogatógépben biztonságos. A templom könnyen összeszerelhető és intuitív, ha a lemezeket elcsúsztatja a középső kúpos gerinc fölé. A szétszerelés ugyanolyan egyszerű, ha egyszerűen lecsúsztatja őket. A targonca mind a négy fő elemet együtt tartja. A targonca segíti az elemek összeszerelését a többszögű kompakt tárolás érdekében. Különböző lemezkonfigurációkat használhat különböző alkalmakra.

Projekt neve : Temple, A tervezők neve : Chris Woodward, Ügyfél neve : CWD ltd .

Temple Sütemény Állvány

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.