Design magazin
Design magazin
A Kerámia

inci

A Kerámia Az elegancia tükre; Az Inci tükrözi a fekete-fehér opciókkal díszített gyöngy szépségét, és ez a megfelelő választás azok számára, akik a nemesség és az elegancia a terekben szeretnék tükröződni. Az Inci sorokat 30 x 80 cm méretben állítják elő, és a fehér és a fekete osztályt a nappali területeken hordozzák. Digitális nyomtatási technológiával készített, háromdimenziós kialakítás.

Projekt neve : inci, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci A Kerámia

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.