Design magazin
Design magazin
A Kerámia

inci

A Kerámia Az elegancia tükre; Az Inci tükrözi a fekete-fehér opciókkal díszített gyöngy szépségét, és ez a megfelelő választás azok számára, akik a nemesség és az elegancia a terekben szeretnék tükröződni. Az Inci sorokat 30 x 80 cm méretben állítják elő, és a fehér és a fekete osztályt a nappali területeken hordozzák. Digitális nyomtatási technológiával készített, háromdimenziós kialakítás.

Projekt neve : inci, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci A Kerámia

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.