Design magazin
Design magazin
Szekrény Szekrény

Baan

Szekrény Szekrény A "baan" egy szekrénytípus, amelyet kifejezetten vacsora felhasználására terveztek. Egyedülálló megjelenése és erőssége a narratívája, amely funkcióval függ össze. A kabinetrendszereknek számos megkülönböztető jellemzője van. A szekrény különféle funkcióit és tulajdonságait, amelyeket a történet választ el egymástól, például az evőeszköz-betétet és a szövet dobozt, kandalló és kémény ábrázolja. Ezenkívül a borospoharak a csillár, az edényállvány pedig a lépcső szimbóluma. A háznak négy fő alkotóeleme van, amelyekben a narratív ötletek szerepelnek.

Projekt neve : Baan, A tervezők neve : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Ügyfél neve : Partly Cloudy Studio.

Baan Szekrény Szekrény

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.