Design magazin
Design magazin
Szekrény Szekrény

Baan

Szekrény Szekrény A "baan" egy szekrénytípus, amelyet kifejezetten vacsora felhasználására terveztek. Egyedülálló megjelenése és erőssége a narratívája, amely funkcióval függ össze. A kabinetrendszereknek számos megkülönböztető jellemzője van. A szekrény különféle funkcióit és tulajdonságait, amelyeket a történet választ el egymástól, például az evőeszköz-betétet és a szövet dobozt, kandalló és kémény ábrázolja. Ezenkívül a borospoharak a csillár, az edényállvány pedig a lépcső szimbóluma. A háznak négy fő alkotóeleme van, amelyekben a narratív ötletek szerepelnek.

Projekt neve : Baan, A tervezők neve : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Ügyfél neve : Partly Cloudy Studio.

Baan Szekrény Szekrény

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.