Design magazin
Design magazin
A Késtartó

Only Right Here

A Késtartó A tizenkettedik század óta az első bikaviadalokat színpadi vagy nyilvános látványként dokumentálták. Manapság az emberek tudatos ébredése az általános átfogó értékelés tünete, mivel az isteni természet részesei vagyunk, egészek vagyunk. A "Csak itt" egy új korszakot jelképez, ahol az agresszív tevékenységek kihalnak, ahogyan egykor kulturális ünnep volt, és a humanista szintű nagy evolúciós lépés.

Projekt neve : Only Right Here, A tervezők neve : Alan Saga, Ügyfél neve : Alan Saga.

Only Right Here A Késtartó

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.