Design magazin
Design magazin
Komód

dog-commode

Komód Ez a komód külsőleg hasonló a kutyához. Nagyon örömteli, de ugyanakkor nagyon funkcionális. Tizenhárom különböző méretű doboz található ebben a komódban. Ez a komód három különálló részből áll, amelyek össze vannak kötve, hogy egyetlen egyedi dolgot képezzenek. Az eredeti lábak az álló kutya illúzióját adják.

A Cruiser Jacht

WAVE CATAMARAN

A Cruiser Jacht A tengerre mint a folyamatos mozgásban lévõ világra gondolva a „hullámot” szimbólumának tekintjük. Ebből az ötletből modelleztük a hajótest vonalait, amelyek látszólag megszakítják magukat. A projekt ötletének alapját képező második elem a lakóhely fogalma, amelyet a belső és a külső kialakítás egyfajta folytonosságán akartunk rajzolni. A nagy üvegablakokon keresztül majdnem 360 fokos képet kapunk, amely lehetővé teszi a vizuális folytonosságot a külsővel. Nem csak, hogy a nagy üvegajtóknak köszönhetően a belső élet kivetül a kültéri terekbe. Boltív. Visintin / Arch. Foytik

A Komposztálható Csomagolás

cellulose net tube

A Komposztálható Csomagolás A németországi méretű szemetes sodródik a Csendes-óceánon. A biológiailag lebontható csomagolás használata nemcsak korlátozza a fosszilis erőforrások elvezetését, hanem lehetővé teszi a biológiailag lebontható anyagok bejutását az ellátási láncba. A Verpackungszentrum Graz sikeresen tett egy lépést ebben az irányban, cső alakú hálózatok kifejlesztésével, komposztálható modális cellulózszálak felhasználásával, az otthoni erdők elvékonyítása során. A hálókat először 2012 decemberében mutatták be a Rewe Ausztria szupermarketek polcain. 10 tonna műanyagot csak Rewe takaríthat meg, egyszerűen az ökológiai burgonya, a hagyma és a citrusfélék csomagolásának megváltoztatásával.

A Dohányzóasztal

1x3

A Dohányzóasztal Az 1x3 összekapcsolódó burr rejtvényeket ihlette. Ez egyaránt - bútordarab és egy agyi tudósító. Minden alkatrész rögzítő elemek nélkül marad együtt. Az összekapcsolódás elve csak a csúszó mozgásokat foglalja magában, amelyek nagyon gyors összeszerelési folyamatot eredményeznek, és 1x3-at tesznek lehetővé a hely gyakori cseréjéhez. A nehézségi szint nem az ügyességtől, hanem elsősorban a térbeli látástól függ. Útmutatásokat nyújtunk arra az esetre, ha a felhasználónak segítségre van szüksége. A név - 1x3 egy matematikai kifejezés, amely képviseli a faszerkezet logikáját - egy elemtípus, három darabja.

A Szellőzött Forgóajtó

JPDoor

A Szellőzött Forgóajtó A JPDoor egy felhasználóbarát forgóajtó, amely egyesül a jalousie ablakrendszerrel, amely elősegíti a szellőzés áramlását, és ezzel egyidejűleg helytakarékos. A tervezésnek az a feladata, hogy elfogadja a kihívásokat és megoldja azokat egyéni felfedezésekkel, technikákkal és higgye el. Nincs jó vagy rossz bármilyen formatervezés, valójában nagyon szubjektív. A kiváló formatervezésű megoldások azonban kielégítik a végfelhasználói igényeket és követelményeket, vagy nagy hatással vannak a közösségre. A világ minden sarkában tele van különböző tervezési megközelítésekkel, tehát ne add fel a "" maradj éhes maradj ostoba - Steve Job "felfedezését.

A Többcélú Asztal

Bean Series 2

A Többcélú Asztal Ezt az asztalt a Bean Buro alaptervezők, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezték. A projektet a francia görbék wiggly alakjai és a puzzle-kirakós játékok ihlette, és az irodai konferenciaterem központi darabjaként szolgál. Az általános alak tele van parókákkal, ami drámai eltérés a hagyományos formális vállalati konferenciaasztaltól. Az asztal három részét átalakíthatjuk különféle általános alakzatokba, hogy az ülések elrendezése változjon; az állandó változás állapota játékos légkört teremt a kreatív iroda számára.