Design magazin
Design magazin
A Beltéri Világítás

Jordan Apotheke

A Beltéri Világítás A gyógyszertár belső megjelenésének kifejező építészetét támogatva a funkcionális lámpatestek megjelenése nem zavarja a figyelmet, mivel a lámpatestek kialakítása helyett a fényhatásokra hívják fel a figyelmet. Az alapvilágításra szolgáló lámpatestek vagy a bútorok alakját követő függő lámpatestekbe vannak beépítve, vagy a függő mennyezet oldalára vannak felszerelve, hogy a lehető legjobban menjenek az alsó lámpáktól. Így a felhasználók összpontosíthatnak a gyógyszertáron áthaladó fénypályára, amely olyan RGB-LED-es háttérvilágítású lapokból áll, amelyek megegyeznek a hasonlóan dinamikusan háttérvilágítású számlálók színével

Ez Egy Falra Szerelt Wc Serpenyő

SEREL Purity

Ez Egy Falra Szerelt Wc Serpenyő Miközben a tisztaságú WC-csészébe a lágy átmenetek dominálnak, az egyszerű és minimális szellőzést is hagyja a környezetben. Nemcsak esztétikájával érinti a felhasználót, hanem tisztasággal és ártatlansággal is tiszteletben tartja a természetét. A könnyen leszerelhető, reteszelő WC-ülés-ülés üléshuzat-kialakításának általános megközelítése a vezérlőgombok, amelyeket a fedélzet belső részébe kell behelyezni. A felhasználóval érintkező gombokat azon a helyen helyezik el, amelyen a legnehezebb szennyeződni, tehát ez további előnyt jelent a higiénia szempontjából.

A Fürdőszoba Szett

FRACTURE

A Fürdőszoba Szett A kerámia szaniterek egyedi stílusa, a törött üvegvonalak figyelemre méltó tervezése Megjegyzés Dekonstruktivizmus… Törés A szerkezet elemeinek integritásának szétesése, a felületeken játszott játékok, hogy geometriai tervezési elemeket készítsenek, mint a termékek külseje, és a dekonstruktivista stílus mozgatása a sorozat, mint például a Brac törése az egyik legfigyelemreméltóbb sorozatának.

Szekrény Szekrény

Baan

Szekrény Szekrény A "baan" egy szekrénytípus, amelyet kifejezetten vacsora felhasználására terveztek. Egyedülálló megjelenése és erőssége a narratívája, amely funkcióval függ össze. A kabinetrendszereknek számos megkülönböztető jellemzője van. A szekrény különféle funkcióit és tulajdonságait, amelyeket a történet választ el egymástól, például az evőeszköz-betétet és a szövet dobozt, kandalló és kémény ábrázolja. Ezenkívül a borospoharak a csillár, az edényállvány pedig a lépcső szimbóluma. A háznak négy fő alkotóeleme van, amelyekben a narratív ötletek szerepelnek.

Lámpa

Muse

Lámpa A „Won buddhizmus” ihlette, amikor azt állította, hogy univerzumunkban nincsenek abszolút tulajdonságok, paradox módon adtuk a „fény” tulajdonságát azzal, hogy „fizikai jelenlétét” adtuk hozzá. A meditáció szelleme, amelyet ösztönöz, erőteljes inspirációt adott a termék létrehozásához; az „idő”, az „anyag” és a „fény” tulajdonságainak egyetlen termékké történő megtestesítése.

A Kerámia

inci

A Kerámia Az elegancia tükre; Az Inci tükrözi a fekete-fehér opciókkal díszített gyöngy szépségét, és ez a megfelelő választás azok számára, akik a nemesség és az elegancia a terekben szeretnék tükröződni. Az Inci sorokat 30 x 80 cm méretben állítják elő, és a fehér és a fekete osztályt a nappali területeken hordozzák. Digitális nyomtatási technológiával készített, háromdimenziós kialakítás.