Design magazin
Design magazin
Hordozható Bluetooth Hangszóró

Black Box

Hordozható Bluetooth Hangszóró Ez egy hordozható Bluetooth hangszóró. Könnyű és kicsi, érzelmi formájú. Megterveztem a Black Box hangszóró formátumát a hullámok alakjának egyszerűsítésével. A sztereó hang hallgatásához két hangszóró van, bal és jobb. Ez a két hangszóró is része a hullámformanak. Az egyik egy pozitív hullám alakja és egy negatív hullám alakja. használatához ez az eszköz párosíthat más elektronikus eszközökhöz, például a mobilhoz és a számítógéphez a Bluetooth kapcsolaton keresztül, és lejátssza a hangot. Ezen kívül megosztja az akkumulátort. Két hangszórót összeszerelve egy fekete doboz jelenik meg az asztalon, amikor nem használja.

A Hordozható Hangszóró

Seda

A Hordozható Hangszóró A Seda egy intelligencia alapú funkcionális eszköz. A középen található tolltartó helyszervezõ. A digitális funkciók, például az USB-port és a Bluetooth-kapcsolat, lehetővé teszik, hogy hordozható lejátszóként és hangszóróként otthoni területeken alkalmazkodjanak. A külső testbe beágyazott fényszóró asztali fényként működik. A luxus vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben. Ezenkívül a Seda jobb alapvető tulajdonságai a hely jobb felhasználása.

Kávéscsésze És Csészealj

WithDelight

Kávéscsésze És Csészealj A falatos falatos édességételek kiszolgálása sok különböző kultúra részét képezi, mivel szokás egy csésze kávét szolgálni török örömmel Törökországban, biscotti-t Olaszországban, churros-t Spanyolországban és dátumokat Arábiában. A hagyományos csészealjak esetében ezek a kezek azonban csúsznak a forró kávéscsésze felé, és megtapadnak vagy megnedvesednek a kávéfoltokból. Ennek elkerülése érdekében a kávéscsészében van egy csészealj, amelynek külön nyílásai vannak, és amelyek a kávé kezét a helyén tartják. Mivel a kávé az egyik alapvető fontosságú forró ital, a kávéfogyasztás minőségének javítása fontos a mindennapi élet szempontjából.

Asztal

Codependent

Asztal A kódexfüggő egyesíti a pszichológiát és a tervezést, különös tekintettel a pszichológiai állapot, a függőség fizikai megnyilvánulására. Ennek a két összefonódott táblázatnak működésükre támaszkodniuk kell. A két forma képtelen önállóan állni, de együttesen létrehoznak egy funkcionális formát. A döntő asztal egy hatalmas példa arra, hogy az egész nagyobb, mint a részei.

Evőeszköz

Ingrede Set

Evőeszköz Az Ingrede evőeszköz-készletet úgy fejlesztették ki, hogy a mindennapi életben tökéletessé váljon. Villa, kanál és kés készlet, mágnesek segítségével, hasítással. Az evőeszköz függőlegesen állnak, és harmóniát teremtenek az asztalhoz. A matematikai alakzatok lehetővé tette, hogy egy folyadékot alakítson ki, amely három különböző darabból áll. Ez a megközelítés új lehetőségeket teremt, amelyek számos különféle termékre alkalmazhatók, például asztali edényekhez és egyéb eszközök készítéséhez.

Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.