Design magazin
Design magazin
Zuhany

Rain Soft

Zuhany A természetben található vízesés mindenkit vonzhat, és a nézés vagy alatta zuhanyozás pihentető fát hozhat létre. Szükség volt a házakban és apartmanokban levő vízesés pihentető jelenetének szimulálására, hogy a zuhanyozás örömét megtapasztalják. a vízesés alatt otthon. Ebben a kialakításban kétféle fröccsenés lehetséges. Ököl üzemmód: A víz sűrűsége vagy koncentrációja közepén van, és a test mosható. Második mód: A vizet függőlegesen öntik a gyűrűt körülvevő formába, és sampon használható, és egy vízfal veszi körül, és ez a fal legyen l

A Csúcsminőségű Tv

La Torre

A Csúcsminőségű Tv Ebben a kialakításban nincs olyan előlap, amely a kijelzőt tartaná. A TV-t a kijelzőpanel mögött rejtett hátsó szekrény tartja. A képernyőt körülvevő eloxális vékony keret csak kozmetikai illúzióhoz használható. Mindezen okok miatt a domináns elem a normál TV-formátummal ellentétben a kijelző. Az Eiffel-torony inspirálja a La Torre-t. E kettő legfontosabb hasonlóságai az, hogy koruk reformista és azonos oldalnézetűek.

A 42 "-Es Bms Led Tv

Agile

A 42 "-Es Bms Led Tv Az AGILE LED TV-t úgy tervezték, hogy keskeny előlap alkalmazásával hangsúlyozza a képernyőn megjelenő képet, és a karcsú megjelenés mellett elkapja a TV-trendeket. A képernyő körül a vékony keret élessége különböző tükröződéseket és fényt sugároz a felületen, ami a tervezés könnyűségét eredményezi. Ez a TV-állvány kialakítását is érinti. A műanyag lábakkal és félig átlátszó lábnyakkal ellátott fémfelületek ugyanazt a célt szolgálják a TV-vel. Az AGILE testreszabási része a színes átlátszó lencsék.

A Vezetékes Televízió

XX240 BMS SNB LED TV

A Vezetékes Televízió Az XX240 LED televíziós sorozatok 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" -es, a legolcsóbb közepes méretűtől a legmagasabb szegmensű nagyméretű televízióig, azonos tervezési ötlettel, több lehetőséggel. A kijelző kialakítása szintén a gyártó cégé, és a BMS módszerrel összeállítva. A fémlemez kiváló minőségű festékkel van festett, mert a formatervezés nyitva hagyja az előlap területét, és csak a hátlap falvastagságával kereteli. Tehát úgy tűnik, hogy a TV-t csak egy vékony keret és az alább megvilágított logóterület borítja.

A Led Tv

XX250

A Led Tv A Vestel szegély nélküli TV sorozata, amely a fogyasztói elektronika nagyon csúcskategóriájába helyezkedik el. Az alumínium előlap szinte láthatatlan vékony keretként tartja a kijelzőt. A fényes vékony keret adja a termék exkluzív imázsát a túltelített piacon. A kijelző drasztikusan különbözik a normál LED-televízióktól, mivel a holisztikus, fényes képernyő felülete be van ágyazva a vékony fémkeretbe. A képernyő alatt lévő fényes alumínium rész létrehozza a vonzerőt, miközben elválasztja a TV-t az asztali állványtól.

A Vezetékes Televízió

XX265

A Vezetékes Televízió A műanyag szekrény kialakítása különbözik a hagyományos modellektől, általános textúrájú és fényes felülettel a képernyő alatt hagyva logót és vizuális illúziót. A modell a BMS gyártási módjától függően nagyon költséghatékony, miközben továbbra is érinti a tervezést. Az asztali állvány kialakításának folyamatos formája van, visszafelé a közönség felé folyik a króm effektus sávján keresztül. Tehát mind a szekrény kialakítása, mind az állvány kialakítása kiegészítik egymást.