Design magazin
Design magazin
Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem

Real Madrid Official Store

Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem Az áruház tervezési koncepciója a Santiago Bernabeu-i tapasztalatokon alapul, a vásárlási élményre és a benyomás megteremtésére összpontosítva. Ez egy olyan koncepció, amely egyidejűleg tiszteli, dicséri és halhatatlanná teszi a klubot, kijelenti, hogy az eredmények tehetség, erőfeszítés, harc, odaadás és elszántság eredménye. A projekt magában foglalja a koncepciótervezést és a kereskedelmi megvalósítást, a márkázást, a csomagolást, a grafikus vonal és az ipari bútorok tervezését.

Lakóház

Tempo House

Lakóház Ez a projekt egy gyarmati stílusú ház teljes felújítását jelenti Rio de Janeiro egyik legszebb részén. Egy rendkívüli helyen, egzotikus fákkal és növényekkel tele (a híres tájépítész, Burle Marx eredeti tájképterve), fő célja a külső kert és a belső terek integrálása nagy ablakok és ajtók megnyitásával. A dekorációnak fontos olasz és brazil márkák vannak, és koncepciója vászonként való elkészítése, hogy az ügyfél (művészeti gyűjtő) meg tudja jeleníteni kedvenc dalait.

Design Stúdió És Galéria

PARADOX HOUSE

Design Stúdió És Galéria A Paradox House egy osztott szintű, elegáns multimédiás formatervezési stúdióval találja meg a tökéletes egyensúlyt a funkcionalitás és a stílus között, miközben a tulajdonos egyedi ízét és életmódját tükrözi. Létrehozott egy feltűnő multimédiás tervező stúdiót tiszta, szögletes vonalakkal, amely kiemelkedő sárga színű üvegdobozt mutat be a mezzaninon. A geometriai formák és vonalak modernek és félelmetes, ízlésesen készítették az egyedi munkahelyet.

Az Oktatási Központ

STARLIT

Az Oktatási Központ A Starlit Oktatóközpont célja, hogy teljesítménytanulást biztosítson a relaxációs tanulási környezetben a 2-6 éves gyermekek számára. Hongkongban a gyermekek nagy nyomás alatt tanulnak. Annak érdekében, hogy az forma és a tér felhatalmazást kapjon az elrendezés révén, és hogy illeszkedjen a különféle programokhoz, az ókori Róma várostervezését alkalmazzuk. A kör alakú elemek a sugárzó karok mentén a tengely elrendezésén belül gyakoriak, hogy az osztálytermet és a stúdiót két különálló szárny között láncolják. Ezt a tanulási központot úgy tervezték, hogy kellemes tanulási légkört teremtsen a lehető legnagyobb térrel.

Az Irodai Kialakítás

Brockman

Az Irodai Kialakítás A bányászati kereskedelemben székhellyel rendelkező befektetési vállalkozásként a hatékonyság és a termelékenység kulcsfontosságú szempontok az üzleti rutinban. A tervezést eredetileg a természet ihlette. Egy másik inspiráció, amely a tervezésben nyilvánvaló, a geometria hangsúlyozása. Ezek a kulcsfontosságú elemek a tervek élvonalában voltak, és így vizuálisan átjutottak a forma és a tér geometriai és pszichológiai megértése révén. A világszínvonalú kereskedelmi épület presztízsének és hírnevének fenntartása mellett az üveg és acél felhasználásával egyedülálló vállalati aréna születik.

A Grill Étterem

Grill

A Grill Étterem A projekt célja a meglévő 72 négyzetméteres motorkerékpár-javító műhely átalakítása egy új barbeque étterembe. A munka köre magában foglalja a külső és a belső tér teljes átalakítását. A külsejét egy barbeque rács ihlette, amely az egyszerű fekete-fehér színű faszénhez kapcsolódik. A projekt egyik kihívása az agresszív programozási követelmények (40 hely az étkezőben) illesztése ilyen kis helyiségbe. Ezen felül szokatlanul kicsi költségvetéssel (40 000 USD) kell dolgoznunk, amely magában foglalja az összes új HVAC egységet és egy új kereskedelmi konyhát.