Design magazin
Design magazin
Az Étkezés És A Munka

Eatime Space

Az Étkezés És A Munka Minden embernek joga van ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön az idővel és az emlékezettel. Az Eatime szó idő szerint hangzik kínaiul. Az Eatime Space olyan helyszínt kínál, amely arra ösztönzi az embereket, hogy békésen étkezzenek, dolgozzanak és emlékezzenek rá. Az idő fogalma szorosan kapcsolódik a műhelyhez, amely az idő múlásával változásokat tapasztalt. A műhelystílus alapján a formatervezés alapvető elemként tartalmazza az ipar szerkezetét és a környezetet. Az Eatime tiszteletben tartja a formatisztítás legtisztább formáját azáltal, hogy finoman keveri össze az elemeket, amelyek mind a nyers, mind a kész dekorációhoz hozzájárulnak.

Szemüveg Üzlet

FVB

Szemüveg Üzlet A szemüvegbolt megkísérel egyedi tér kialakítását. a rekombináció és a rétegezés révén a különféle méretű lyukakkal ellátott kiterjesztett háló megfelelő felhasználásával és építészeti falról a belső mennyezetre történő alkalmazásával megjelenik a konkáv lencse tulajdonsága - a tisztítás és homályosság eltérő hatása. A konkáv lencsét szögváltoztatással alkalmazva a képek csavart és döntött hatásait megjelenítik a mennyezet kialakításán és a vitrinnél. A konvex lencse tulajdonsága, amely megváltoztatja az objektumok méretét, a kiállítási falon kerül kifejezésre.

Villa

Shang Hai

Villa A villa ihlette a The Great Gatsby film, mert a férfi tulajdonos szintén a pénzügyi iparban tevékenykedik, és a háziasszony szereti az 1930-as évek régi Shanghai Art Deco stílusát. Miután a tervezők megvizsgálták az épület homlokzatát, rájöttek, hogy az Art Deco stílusú is. Egyedülálló teret hoztak létre, amely illeszkedik a tulajdonos 1930-as évek kedvenc art deco stílusához, és összhangban áll a kortárs életmóddal. A tér egységességének megőrzése érdekében néhány, az 1930-as években tervezett francia bútorokat, lámpákat és kiegészítőket választottak.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Ez egy magánvilla, Dél-Kínában található, ahol a tervezők a Zen buddhizmus elméletét a gyakorlatban elvégzik a tervezés elvégzéséhez. A felesleges és a természetes, intuitív anyagok és tömör tervezési módszerek használatának elhagyásával a tervezők egyszerű, csendes és kényelmes kortárs keleti életteret teremtettek. A kényelmes, modern keleti életterület ugyanazt az egyszerű tervezési nyelvet használja, mint a belső tér magas színvonalú olasz modern bútorja.

Az Orvosi Kozmetikai Klinika

Chun Shi

Az Orvosi Kozmetikai Klinika A projekt mögött meghúzódó tervezési koncepció "klinika, ellentétben a klinikával", és néhány kicsi, de gyönyörű művészeti galéria ihlette, és a tervezők remélik, hogy ez az orvosi klinika galéria temperamentummal rendelkezik. Így a vendégek az elegáns szépséget és a nyugodt légkört érezhetik, nem pedig stresszes klinikai környezetet. Hozzátettek egy lombkorlát a bejárathoz és egy végtelenített élmedencét. A medence vizuálisan kapcsolódik a tóhoz, tükrözi az építészetet és a napfényt, vonzza a vendégeket.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge A társalgó kialakítását az orosz konstruktivizmus, a Tatlin-torony és az orosz kultúra inspirálja. Az unió alakú tornyokat figyelmükre használják a társalgóban, ez különféle tereket hoz létre a társalgóban, mint egy bizonyos zónát. A kerek alakú kupolák miatt a társalgó kényelmes terület, különféle zónákkal, összesen 460 ülőhellyel. A területet különféle ülőhelyek látják előtérben étkezéshez; dolgozó; kényelem és pihenés. A hullámos formájú mennyezetben elhelyezett kerek fénykupák dinamikus megvilágítással rendelkeznek, amely nappali állapotban változik.