Design magazin
Design magazin
A 40 Hüvelykes Led Tv

GlassOn

A 40 Hüvelykes Led Tv Ez egy keret nélküli formatervezési kollekció, különböző méretű, üvegtáblával rendelkező, különböző méretű tervezési megoldásokkal. Az üveg átlátszóságával létrehozott elegancia tovább folytatódik a fémréteg kegyelmével, amely nagy méretben körülveszi a kijelzőt. A megszokott műanyag előlap és előlap nélkül a formatervezés a virtuális világban és a közönség között drasztikusan csökkentett vastagságú 40 ", 46" és 55 "méretű termékekben. Az üveg előlapját tartó teljes fémkeret javítja a tervezési minőséget a pontos csatlakozási részletekkel. különböző anyagok.

Projekt neve : GlassOn, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

GlassOn A 40 Hüvelykes Led Tv

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.