Design magazin
Design magazin
A Fürdőszoba Szett

LOTUS

A Fürdőszoba Szett A Lotus Flowers fürdőszobáinak tükröződése… A Lotus fürdőszobáját úgy alakították ki, hogy inspirációt kapott a lótuszvirág levelek alakjáról. Zhou Dunyi, aki Konfuciusz filozófiáját tanítja, azt mondta: "Szeretem a Lótuszvirágot, mivel a sárban növekszik és soha nem szennyeződik". diskurzusa. A lótusz levelek piszokriasztók. A lótuszvirág levélszerkezetét utánozták a sorozat előállítása során

Projekt neve : LOTUS, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS A Fürdőszoba Szett

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.