Design magazin
Design magazin
A Fürdőszoba Szett

LOTUS

A Fürdőszoba Szett A Lotus Flowers fürdőszobáinak tükröződése… A Lotus fürdőszobáját úgy alakították ki, hogy inspirációt kapott a lótuszvirág levelek alakjáról. Zhou Dunyi, aki Konfuciusz filozófiáját tanítja, azt mondta: "Szeretem a Lótuszvirágot, mivel a sárban növekszik és soha nem szennyeződik". diskurzusa. A lótusz levelek piszokriasztók. A lótuszvirág levélszerkezetét utánozták a sorozat előállítása során

Projekt neve : LOTUS, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS A Fürdőszoba Szett

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.