Design magazin
Design magazin
Az Album Borítója

Haezer

Az Album Borítója Haezer híres szilárd basszushangjáról, epikus töréseiről, jól polírozott effektusaival. Ez a hang olyan fajta hang, amely csak egyenesen előrelépő tánczeneként jelentkezik, de alaposabb megfigyelés vagy hallgatás közben elkezdi felfedezni a frekvencia többrétegűségét a késztermékben. A kreatív koncepció és megvalósítás szempontjából a kihívás a Haezer néven ismert hangélmény szimulálása volt. A műalkotás stílusa egyáltalán nem a tipikus tánczene stílus, így Haezer saját műfajvá válik.

Projekt neve : Haezer , A tervezők neve : Chris Slabber, Ügyfél neve : CS Design & Illustration.

Haezer  Az Album Borítója

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.