Design magazin
Design magazin
A Regény

180º North East

A Regény A "180º északkelet" egy 90 000 szavas kaland narráció. A történetet a Daniel Kutcher Ausztrálián, Ázsiában, Kanadán és Skandinávián átutazott útjának 2009 őszén, amikor 24 éves korában töltötte be, valódi története. Integrálva a szöveg középső részébe, amely elmondja az utazás során átélt és tanultak történetét. , fényképek, térképek, kifejező szöveg és videó segít elmerülni az olvasót a kalandban, és jobban megvilágítja a szerző személyes tapasztalatait.

Projekt neve : 180º North East, A tervezők neve : Daniel Kutcher, Ügyfél neve : Daniel Kutcher.

180º North East A Regény

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.