Design magazin
Design magazin
A Dvd Doboz

Paths of Light

A Dvd Doboz A Zina Caramelo rövid animációs Paths of Light animációjának legjobb módja annak biztosítása volt, hogy a DVD-nek szép, megfelelő egysége legyen. A csomagolás valójában úgy néz ki, mintha kivették volna az erdőből és öntötték CD-lemez létrehozásához. Kívülről különféle vonalak láthatók, amelyek szinte kis fákként jelennek meg a ház oldalán. A fa külső felület is rendkívül naturalista megjelenést kölcsönöz. A Paths of Light egy szélsőséges frissítés azokhoz az esetekhez képest, amelyeket sokan láttak a 1990-es évek CD-jén, amelyek általában alap műanyagból álltak, és papírcsomaggal megmagyarázták a tartalmat. (Szöveg: JD Munro)

Projekt neve : Paths of Light , A tervezők neve : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Ügyfél neve : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  A Dvd Doboz

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.