Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Gyűjtemény

CATINO

A Fürdőszobai Gyűjtemény A CATINO abból a vágyból származik, hogy egy gondolatot alakítson ki. Ez a gyűjtemény egyszerű elemekkel idézi a mindennapi élet költészetét, amelyek kortárs módon újraértelmezik a képzeletünk meglévő archetípusait. Javasolja a melegség és a szilárdság környezetéhez való visszatérést természetes erdők felhasználásával, amelyeket szilárd anyagból megmunkálnak és összeszerelnek, hogy örökké maradjanak.

Projekt neve : CATINO, A tervezők neve : Emanuele Pangrazi, Ügyfél neve : Disegno Ceramica.

CATINO A Fürdőszobai Gyűjtemény

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.