Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok

Eye of Ra'

A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok Ennek a tervnek az a célja, hogy összekapcsolja az ókori egyiptomi történetet a futurisztikus, folyékony tervezési módszerrel. Ez az egyiptomi leg ikonikusabb vallási eszköz szó szerinti fordítása utcai bútorok folyékony formájává, amely kölcsön veszi a folyó stílus jellemzőit, ahol nincs szükség konkrét formákra vagy formatervezésre. A Szem mind a férfi, mind a nő társait képviseli Ra Isten születésében. Az utcai bútorok tehát egy masszív, a férfiasságot és az erőt szimbolizáló formatervezésű stílusban vannak bemutatva, míg íves megjelenése a nőiességet és a kecsességet ábrázolja.

Projekt neve : Eye of Ra', A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.