Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok

Eye of Ra'

A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok Ennek a tervnek az a célja, hogy összekapcsolja az ókori egyiptomi történetet a futurisztikus, folyékony tervezési módszerrel. Ez az egyiptomi leg ikonikusabb vallási eszköz szó szerinti fordítása utcai bútorok folyékony formájává, amely kölcsön veszi a folyó stílus jellemzőit, ahol nincs szükség konkrét formákra vagy formatervezésre. A Szem mind a férfi, mind a nő társait képviseli Ra Isten születésében. Az utcai bútorok tehát egy masszív, a férfiasságot és az erőt szimbolizáló formatervezésű stílusban vannak bemutatva, míg íves megjelenése a nőiességet és a kecsességet ábrázolja.

Projekt neve : Eye of Ra', A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' A Nyilvános Városi Művészeti Bútorok

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.